رفتن به بالا
  • چهارشنبه - 26 اردیبهشت 1397 - 08:17
  • کد خبر : ۷۴۸۲۶
۷۶۱۲۶۸۱۲۶۴۹

۳۱ اکیپ در ماه مبارک رمضان کار نظارت های بهداشتی را برعهده دارند

به گزارش فر نیوز به نقل از خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه نادر پرور مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: همزمان با شروع ماه مبارک رمضان نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز استحصال، تهیه، نگهداری و‌ عرضه فرآورده های خام دامی افزایش خواهد یافت. وی گفت: ۳۱ اکیپ کارشناس نظارت بهداشتی دامپزشکی در این طرح را […]

baner

به گزارش فر نیوز به نقل از خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه نادر پرور مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: همزمان با شروع ماه مبارک رمضان نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز استحصال، تهیه، نگهداری و‌ عرضه فرآورده های خام دامی افزایش خواهد یافت.

وی گفت: ۳۱ اکیپ کارشناس نظارت بهداشتی دامپزشکی در این طرح را برعهدا دارند و در ماه مبارک رمضان به منظور هم افزایی و افزایش اثر بخشی نظارت ها، گشت های مشترکی هم با سایر دستگاه های نظارتی پیش بینی شده است.

وی افزود: تشدید نظارت های بهداشتی در سطح تمام شهرستان های استان تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت.

وی هدف از این نظارت ها را تامین انواع فراورده خام دامی سالم برای سفره مردم عنوان کرد که هر ساله از سوی دامپزشکی و‌ در ایام ماه مبارک رمضان انجام می شود.

 

 

اخبار مرتبط


ارسال دیدگاه