مدیر عملیات شرکت پالایش نفت کرمانشاه از افزایش کمی و کیفی محصولات این شرکت به عنوان اولویت اصلی کاری این مجموعه یاد کرد. دکتر علیمحمدی در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پالایش نفت کرمانشاه اظهار کرد: درحال حاضر اولویت اصلی پروژه های در دست اجرای این شرکت در قالب کیفی سازی […]

مدیر عملیات شرکت پالایش نفت کرمانشاه از افزایش کمی و کیفی محصولات این شرکت به عنوان اولویت اصلی کاری این مجموعه یاد کرد.

دکتر علیمحمدی در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پالایش نفت کرمانشاه اظهار کرد: درحال حاضر اولویت اصلی پروژه های در دست اجرای این شرکت در قالب کیفی سازی محصولات و انطباق آنها با استانداردهای یورو ۴ می باشد و به همین منظور با تاکید هیات مدیره شرکت، طرح افزایش ظرفیت واحد تقطیر پالایشگاه در دست مطالعه قرار گرفته و در نتیجه آن، خوراک واحد تقطیر با نفت خام به  حدود ۴۰ هزار بشکه در روز افزایش خواهد یافت. وی ادامه داد: همچنین با تغییرات در نظر گرفته شده در طرح افزایش ظرفیت تولیدی شرکت، امکان جذب ۱۲ هزار بشکه میعانات نفتی در روز ایجاد خواهد شد که این امر به افزایش تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر و افزایش سودآوری شرکت منجر خواهد شد.

مدیر عملیات شرکت پالایش نفت کرمانشاه افزود: از دیگر برنامه های آتی پالایشگاه کرمانشاه تطبیق محصولات پالایشگاه با استاندارد یورو۴ می باشد که در این فرایند لازم است مقدار بنزن، گوگرد و سایر ترکیبات آروماتیکی در فراورده بنزین و مقدار گوگرد در فراورده نفت گاز در حد مشخصی محدود شود. جهت رسیدن به این هدف احداث واحدهای کیفی سازی محصولات نفت گاز و بنزین در برنامه قرار گرفته و طراحی آنها توسط پژوهشگاه صنعت نفت در دست انجام می باشد.

علیمحمدی تصریح کرد: راه اندازی واحد تصفیه هیدروژنی گازوئیل با ظرفیت ۸۸۰۰ بشکه در روز برای کاهش گوگرد محصول نفت گاز به کمتر از ۱۰ جزء در میلیون، واحد کاهش بنزن در بنزین با ظرفیت۵۳۰۰  بشکه در روز کاهش میزان بنزن در بنزین به کمتر از یک درصد و همچنین واحد ایزومریزاسیون بنزین سبک بمنظور افزایش عدد اکتان کاهش مصرف MTBE و نیز کاهش بنزن این فراورده با ظرفیت ۷۰۰۰ بشکه در روز در نظر گرفته شده است.

این مقام مسئول در شرکت پالایش نفت کرمانشاه گفت: در خصوص  کیفیت نفت کوره تولیدی و جهت پایین آوردن گوگرد آن تا کمتر از ۵/۰ درصد، نیاز به احداث واحد RCD می باشد که در این راستا با شرکتهای مجری این طرح مذاکراتی صورت گرفته و در شرف عقد قرار داد می باشیم که با انجام این پروژه پالایشگاه قادر به تولید نفت کوره با گوگرد کمتر از ۵/۰ درصد خواهد شد که بعنوان سوخت مرغوب کشتی مورد استفاده قرار می گیرد.

وی خاطر نشان کرد: طرح افزایش ظرفیت واحد تولید پنتان و هگزان پلیمر گرید یکی دیگر از پروژه های انجام شده است که طراحی آن در سال ۱۳۹۶ توسط پژوهشگاه صنعت نفت به مبلغ ۵۰۰۰ میلیون ریال شروع و پس از ۹ ماه در سال ۱۳۹۷ به پایان رسید. مدیر عملیات شرکت پالایش نفت کرمانشاه اضافه کرد: پروژه قابل ذکر دیگر، طراحی پایه واحد تقطیر در خلا می باشد که این پروژه در سال ۱۳۹۷ بین شرکت پالایش نفت کرمانشاه و شرکت نارگان به مبلغ ۴۳۲۰ میلیون ریال به امضاء رسید و پس از ۱۰ ماه در سال ۱۳۹۸ این طرح به پایان رسید که در این طرح با استحصال محصولات با ارزش از نفت کوره تولیدی، سودآوری شرکت افزایش خواهد یافت.

دکتر علیمحمدی در پایان پروژه طرح تعویض مسیر آب آتش نشانی در ۵ فاز مجزا را یکی دیگر از پروژه های با اهمیتی دانست که تاکنون ۴ فاز نخست آن اجرا و به بهره برداری رسیده است. فاز ۵  یعنی آخرین فاز پروژه مذکور در دست اقدام می باشد. در این پروژه شبکه فرسوده آب آتشنشانی پالایشگاه بازطراحی و نوسازی شده است.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
تجدید میثاق جمعی از پرسنل شهرداری کرمانشاه با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهدا