
بازوند با بیان اینکه کاهش هر یک درصد نرخ بیکاری در استان نیازمند ایجاد ۲۱ تا ۲۴ هزار شغل جدید و پایدار است گفت: این تعداد شغل نیازمند ۸ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری است که دولت از تامین این منابع عاجز است. وی جذب سرمایههای بزرگ بخش خصوصی را راهکار اصلی برای ایجاد شغل […]
وی جذب سرمایههای بزرگ بخش خصوصی را راهکار اصلی برای ایجاد شغل دانست و گفت: در کرمانشاه در زمینه برداشتن موانع سرمایه گذاری و جذب کارآفرینان موفق بودهایم.
بازوند بخش خصوصی و جامعه را عرصه نوآوری، شکوفایی خلاقیت دانست و گفت: بخش دولتی در این میان باید با تسهیلگری و رفع موانع به کارآفرینان کمک کند.
رییس سازمان برنامه و بودجه استان کرمانشاه هم در این نشست گفت: طبق اصل ۴۴ قانون اساسی از همکاری جوانان در مشارکت طرحهای عمرانی استقبال میشود و باکمکهای فنی، اعتباری و یارانهی سود آنان را در پروژههای اقتصادی استان مشارکت خواهیم داد.
وفایی با اشاره به درد مزمن بیکاری گفت: افزایش نرخ تورم، جنگ، کاهش سهم جمعیتی در نواحی مرزی، تحریمهای ظالمانه علیه ایران و موضوع کرونا دست به دست هم داده و بیکاری را در استان مزمن کرده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه به کاهش نرخ بیکاری از۲۲/۲ درصد به ۱۳/۸ در سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: برنامههای منسجمی از جمله سند رونق تولید، سند آمایش سرزمینی، جهش تولید و اقتصاد مقاومتی تدوین شده است.