هرداد سالاری معاون عمرانی استاندار کرمانشاه در نشست شورای هماهنگی ترافیک استان و کمیسیون ایمنی راه های استان که به صورت همزمان برگزار شد؛ اظهار داشت: پلیس راه استان کرمانشاه در سال ۹۸ در زمینه کاهش تعداد فوتی‌های ناشی از تصادفات جاده‌ای، مقام اول را در سطح کشور کسب کرده است. وی افزود: هرچند به […]

هرداد سالاری معاون عمرانی استاندار کرمانشاه در نشست شورای هماهنگی ترافیک استان و کمیسیون ایمنی راه های استان که به صورت همزمان برگزار شد؛ اظهار داشت: پلیس راه استان کرمانشاه در سال ۹۸ در زمینه کاهش تعداد فوتی‌های ناشی از تصادفات جاده‌ای، مقام اول را در سطح کشور کسب کرده است.

وی افزود: هرچند به دلیل شیوع بیماری کرونا و برقراری محدودیت‌ها، شاهد کاهش محسوس در تعداد سفرها بوده‌ایم ولی این شرایط به شکل نسبی برای همه استان ها وجود داشته است.

 معاون استاندار کرمانشاه اظهار داشت: این موفقیت مجموعه مجموع پلیس راه برای استان مایه مباهات است و در این زمینه از تلاش های مجموعه‌هایی مانند راهداری، هلال‌احمر، اورژانس، آتش‌نشانی و کانون اتومبیلرانی و همه کسانی که در کسب این موفقیت مهم نقش‌آفرین بوده‌اند به شکل ویژه قدردانی می‌کنیم.

وی افزود: خوشبختانه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان نیز در زمینه اصلاح نقاط پرحادثه در جاده‌ها و راه‌های استان، مقام اول را سطح کشور کسب کرده است که کسب این موفقیت مهم هم جای تقدیر بسیار دارد.

سالاری با تاکید بر اینکه موفقیت‌های کسب شد رسالت دستگاه‌های استان را سنگین تر می کند در ادامه اظهار داشت: در کنار تلاش برای دستیابی به اهداف تعریف شده،  برای حفظ این جایگاه نیازمند تلاش های مداوم و پیگیرانه هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه عوامل مختلفی در کاهش آمار تصادفات جاده ای نقش داشته است در ادامه عنوان کرد: عملیات اجرایی محور کرمانشاه _ کامیاران خوشبختانه به شکل مناسبی توسط پیمانکار در حال انجام است و تکمیل بخش‌های زیادی از این بزرگراه در کاهش تلفات جاده‌ای نقش بسیار موثری داشته‌ است.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
ضرورت بهره‌گیری از توان فرابخشی برای حفاظت ازمیراث‌فرهنگی

معاون استاندار تاکید کرد: همچنین در سال گذشته ۳۴ نقطه حادثه خیز توسط راهداری اصلاح شده است. همچنین نصب تابلوهای هشدار دهنده، خط کشی جاده‌های اصلی و روکش آسفالت جاده‌ها، نقش موثری در کاهش تلفات داشته است.

وی افزود: نصب دوربین های سیار و ثابت و حضور مستمر و مفید پلیس در جاده ها از دیگر عوامل موثر در این موفقیت بوده است‌.

سالاری بیشترین آمار تلفات جاده‌ای را مربوط جاده های حاشیه شهرها دانست و گفت: متاسفانه کاربری‌های مجاز و غیرمجاز بسیاری در حاشیه مسیر ورودی های شهر شکل گرفته است که عمده تلفات انسانی مربوط این حوزه است.

وی افزود: سال گذشته برای تعیین تکلیف محدوده شهری نشست هایی میان راهداری و شهرداری کرمانشاه برگزار شد و تابلوهای پایان حریم شهر نصب گردید.

این مدیر ارشد حوزه عمرانی استان ادامه داد: متاسفانه در حریم شهر و در مسیر خروجی به سمت بیستون، مغازه‌های تجاری بدون ضابطه و غیرمجازی شکل گرفته که بسیار حادثه‌آفرین هستند. شهرداری باید وضعیت این ساخت و سازها را تعیین تکلیف کند.

وی افزود: راه و شهرسازی با هماهنگی حوزه عمرانی استانداری موظف است ساخت و سازهای انجام گرفته در این مسیرهای بین شهری را بررسی و سامان دهی کند‌ و کاربری‌های غیرقانونی را تعیین تکلیف کند زیرا غیر استاندار بودن این مجموعه های خدماتی موجب افزایش تلفات جاده ای شده است‌‌.

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: محور کرمانشاه _کوزران به دلیل برخورداری از پتانسیل های کشاورزی، دامداری و گردشگری از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید عملیات روکش آسفالت این جاده تا پایان سال به اتمام برسد.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
تداوم رگبار باران در کشور