در نوروز؛ طرح تشدید نظارتی ویژه نوروز‌ بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی در استان کرمانشاه تا پایان تعطیلات ادامه دارد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: طرح تشدید نظارت‌های نوروزی بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی از ۲۵ اسفند ماه سال […]

در نوروز؛

طرح تشدید نظارتی ویژه نوروز‌ بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی در استان کرمانشاه تا پایان تعطیلات ادامه دارد.

اجرای طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در کرمانشاهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: طرح تشدید نظارت‌های نوروزی بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی از ۲۵ اسفند ماه سال جاری با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی ابلاغی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا آغاز شده است.

دکتر سمیعیان افزود: دراین طرح ۳۰ تیم ثابت و سیار در۲ نوبت کاری صبح و عصر تا پایان تعطیلات نوروزی بر عرضه‌ فرآورده‌های دامی نظارت خواهند کرد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپ‌های ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‎‌های خام دامی، رستوران‌ها، چلوکبابی‌ها، خودرو‌های ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌ها و سردخانه‌ها رابرعهده دارند.

سمیعیان از مردم خواست از خرید مرغ زنده و گوشت قرمز  که د رمعابر و محل های غیربهداشتی عرضه می شود و می‌تواند زمینه ساز بیماری‌های مشترک انسان و دام شود خودداری کنند و موارد تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۲ یا شماره تلفن چهار رقمی ۱۵۱۲ با اداره کل دامپزشکی استان در میان بگذارند.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
کرمانشاه قهرمان مسابقه های پاراوزنه برداری