ابراهیم شکیبا شامگاه امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند در استان کرمانشاه جهت تشدید نظارت و کنترل رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بر واحدهای صنفی توسط کارشناسان بهداشت محیط آغاز شده است. وی افزود: مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، اقامتی و بین راهی از جمله […]

ابراهیم شکیبا شامگاه امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند در استان کرمانشاه جهت تشدید نظارت و کنترل رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بر واحدهای صنفی توسط کارشناسان بهداشت محیط آغاز شده است.

وی افزود: مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، اقامتی و بین راهی از جمله واحدهایی هستند که نظارت بهداشتی برآنان صورت می‌گیرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: در همین راستا از شروع طرح تاکنون هفت هزار و ۶۸۷ بازرسی از مراکز و اماکن به عمل آمد که ۲۵۰ واحد متخلف به مراجع قضائی معرفی و ۷۲ واحد پلمب شد.

شکیبا بیان کرد: همچنین در این مدت یک هزار و ۷۱۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توسط بازرسان بهداشت محیط معدوم شده است.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
تیم خانه صنعت کرمانشاه راهی مسابقات لیگ دسته اول فوتسالمی‌شود