
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، مهدی ربانینژاد معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه امروز در آئین اختتامیه و تجلیل از عوامل اجرایی چهلمین فیلم فجر که در سینما بیستون (هتل پارسیان) برگزار شد، اظهار کرد: کرمانشاه در این دوره بیشترین مخاطب فیلم فجر در غرب کشور را به خود […]
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، مهدی ربانینژاد معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه امروز در آئین اختتامیه و تجلیل از عوامل اجرایی چهلمین فیلم فجر که در سینما بیستون (هتل پارسیان) برگزار شد، اظهار کرد: کرمانشاه در این دوره بیشترین مخاطب فیلم فجر در غرب کشور را به خود اختصاص داد.
وی با اشاره به اکران ۱۶ فیلم در سه سینما آزادی، بیستون و فرهنگ، گفت: در مجموع سه سینما اختصاص یافته به اکران ابتدا ۱۰ هزار و ۶۰ صندلی در نظر گرفته شده بود که به دلیل شرایط کرونایی و رعایت ۵۰ درصدی پروتکلها تنها نیمی از ظرفیت این سه سینما یعنی ۵۳۰ صندلی مورد استفاده قرار گرفت.
معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه در مجموع ۳ هزار و ۸۴۰ نفر از این فیلمها بازدید کردند، افزود: از این تعداد ۲ هزار و ۷۸ نفر حدود ۵۱ درصد در سینما آزادی، یک هزار و ۲۵۹ نفر نزدیک به ۴۰ درصد در سینما فرهنگ و ۵۰۳ نفر، ۳۱ درصد در محل سینما بیستون شاهد اکران فیلمهای جشنواره بودند.
وی رقم ریالی فروش کل این جشنواره را ۹۶ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: پربازدیدترین فیلم جشنواره «علفزار» با بازدید ۴۹۲ نفر، «ملاقات خصوصی» با بازدید ۴۸۵ نفر، «مرد بازنده» با بازدید ۴۸۴ نفر، «خائن کشی» با بازدید ۴۶۹ نفر، «شادروان» با بازدید ۴۴۷ نفر و «موقعیت مهدی» با بازدید ۳۳۹ نفر بوده و حدود پنج تا ۶ فیلم دیگر با استقبال بسیار کمی(کمتر از ۱۰۰ نفر) مواجه شدند.
ربانینژاد در ادامه اشارهای به وضعیت سینماهای کشور و استان داشت و گفت: تعداد سینما، سالن، صندلی، تعداد فیلمها و… امروز در دنیا به عنوان یک مولفه توسعه یافتگی تلقی میشود.
وی تصریح کرد: برای شهری با جمعیت یکمیلیون نفر مانند کرمانشاه، یک رویداد بزرگ سینما با حدود ۴ هزار تماشاچی، چندان چشمگیر نیست.
این مسؤول اشارهای به سرانه مخاطبان سینما در ایران داشت و گفت: در ایران هر سه سال یک ایرانی به سینما میرود یعنی هر ۱۰ سال سه نفر به سینما میروند که وضعیت استان کرمانشاه از این بدتر است.
وی وضعیت سینما در ایران و استان را فاجعه بار خواند و گفت: جدا از بحث مخاطبان دیگری بحث سالنها است که اصلا عدالت سینمایی در این زمینه رعایت نشده است.
ربانینژاد تصریح کرد: تعداد سالنها در کل کشور ۶۳۱ سالن است که ۲۲۱ سالن از این تعداد یعنی حدود یکسوم مختص تهران و ۳۸۷ سالن دیگر نیز در شهرهای اصفهان، خراسان رضوی، فارس و آذربایجان شرقی است.
وی اظهار کرد: در استان تنها در شهر کرمانشاه سینما داریم در دیگر شهرستانها سینمای فعالی نداریم.
گفتنی است، در پایان این مراسم از عوامل اجرایی و برگزار کننده و همچنین جمعی از اصحاب رسانه(خبرگزاریهای فارس، مهر، ایسنا و ایرنا) نهمین دوره جشنواره فیلم فجر استان کرمانشاه تقدیر شد.
انتهای پیام/ح