
هومن رفیعی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه میانگین کشوری زمان رسیدن به صحنه حادثه در حوادث شهری ۱۰ دقیقه و در استان ۷.۶ دقیقه است اظهار داشت: در حوادث جادهای زمان رسیدن به حادثه ۱۵ دقیقه و در کرمانشاه ۱۳.۴ دقیقه است. رفیعی با اشاره به اینکه ۴۵ هزار مأموریت […]
هومن رفیعی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه میانگین کشوری زمان رسیدن به صحنه حادثه در حوادث شهری ۱۰ دقیقه و در استان ۷.۶ دقیقه است اظهار داشت: در حوادث جادهای زمان رسیدن به حادثه ۱۵ دقیقه و در کرمانشاه ۱۳.۴ دقیقه است.
رفیعی با اشاره به اینکه ۴۵ هزار مأموریت در ۹ ماه امسال انجام شده است عنوان کرد: ۶۳ پایگاه ثابت، یک پایگاه هوایی و ۵۵ پد بالگرد در نقاط مختلف استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه در شهر کرمانشاه ۲۳ پایگاه اورژانس وجود دارد و تا پایان سال یک پایگاه دیگر راهاندازی میشود افزود: پیک موتوری برای اورژانس شرایط خاص خود را دارد اما طرح موتورلانس که کشوری است در چند ماه آینده برای دو شهرستان استان اجرا میشود.
رفیعی عنوان کرد: اپلیکیشنی با همکاری فوریتهای پزشکی و وزارت ارتباط در حال طراحی است که مکان تماس گیرنده برای واحد ارتباطات اورژانس مشخص شود اما هنوز راهاندازی نشده و مجبور به دریافت آدرس از تماس گیرنده هستیم.
وی با اشاره به اینکه برای ۶۸ نفر از داوطلبان در قالب طرح اورژانسیاران دورههای آموزشی برگزار شده است گفت: تماس سریعتر با اورژانس میتواند برای بیمار حیاتی باشد.
رئیس مرکز پیشبیمارستانی و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه افزود: ترافیک در کلانشهر کرمانشاه از دغدغههای ما است و باید فرهنگسازی لازم در این زمینه از سوی متولیان انجام شود.
انتهای پیام/۸۳۲/ی