به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، حسین حیدری مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: آنچه که در کشتارگاه‌ها استحصال می‌شود از گوشت قرمز گرفته تا گوشت مرغ‌، کاملا در سه پرسه معاینه قبل از کشتار، حین کشتار و بعد از کشتار تحت نظر دامپزشک و ناظر شرعی قرار می‌گیرد. وی در […]

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، حسین حیدری مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: آنچه که در کشتارگاه‌ها استحصال می‌شود از گوشت قرمز گرفته تا گوشت مرغ‌، کاملا در سه پرسه معاینه قبل از کشتار، حین کشتار و بعد از کشتار تحت نظر دامپزشک و ناظر شرعی قرار می‌گیرد.

وی در توضیح تفاوت دام ذبح شده در کشتارگاه‌ها و کشتار غیرمجاز، افزود: پروسه کشتار در کشتارگاه از انتقال مرغ تا مرغداری تا استحصال گوشت و آمدن به درب مغازه و سرسفره مردم و همچنین گوشت قرمز، دام سبک و سنگین تحت نظارت شرعی و بهداشتی انجام می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه اضافه کرد: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۸۰ هزار رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه‌ها کشتار شده از این تعداد حدود ۵۰۰ رأس لاشه دام سبک و سنگین به دلیل بیماری‌های خطرناک که توسط دامپزشک روئیت شده از چرخه کشتار و مصرف با ضوابط بهداشتی معدوم شده است.

وی گفت: در این مدت بالغ بر ۲۳ میلیون قطعه مرغ در کشتارگاه‌های استان کشتار شده که از این تعداد هم بیش از ۵۰۰ هزار قطعهبه دلیل انواع بیماری‌ها حذف شده است.

حیدری متذکر شد: آنچه در کشتارگاه استحصال می‌شود کاملا رصد و پایش و تحت نظارت بهداشتی است.

وی ادامه داد: در کشتار خیابانی، نظارت شرعی و بهداشتی روی دام انجام نمی‌شود، قطعا دام و طیوری که خارج از کشتارگاه کشتار می‌شوند به دلیل عدم نظارت تهدیدی برای سلامت جامعه محسوب می‌شود.

حیدری یادآور شد: در ایام پایانی سال قطعا مصرف فرآورده‌های خام دامی به دلیل دید و بازدیدها بیشتر می‌شود در همین راستا دامپزشکی به صورت یک برنامه طرحی را باعنوان تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۴ اسفندماه تا پایان ماه رمضان در دستور کار دارد.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
کشف مواد محترقه غیرمجاز در شهرستان سرپل ذهاب

انتهای پیام/پ



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید