به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، فرزین معتمدی امروز در جمع اصحاب رسانه در توضیح تفاوت خانه هلال و پایگاه‌های امداد و نجات، گفت: خانه هلال یک مجموعه کوچکی در روستاها است که توسط داوطلبان روستا اداره می‌شود. وی مسئول خانه هلال را نماینده جمعیت هلال احمر و جمعیت مدیریت بحران عنوان کرد و گفت: […]

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، فرزین معتمدی امروز در جمع اصحاب رسانه در توضیح تفاوت خانه هلال و پایگاه‌های امداد و نجات، گفت: خانه هلال یک مجموعه کوچکی در روستاها است که توسط داوطلبان روستا اداره می‌شود.

وی مسئول خانه هلال را نماینده جمعیت هلال احمر و جمعیت مدیریت بحران عنوان کرد و گفت: آموزش‌های امداد و نجات و خودامدادی به مسئولان خانه هلال آموزش داده می‌شود تا آموزش‌ها را به روستائیان انتقال دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه تصریح کرد: این خانه‌ها محلی برای دپوی چادر، امکانات و بسته‌های غذایی ۷۲ ساعته است تا در هنگام بروز حادثه‌ای در لحظات اولیه تا رسیدن نیرو‌های امدادی و دیگر عوامل به اهالی آن منطقه خدمات‌رسانی شود.

وی اضافه کرد: براساس تفاهمنامه‌ای جمعیت هلال احمر با استانداری، ۳۱۸ خانه هلال در سطح روستاهای استان در خانه‌های اقماری که مورد نیاز استانداری نیست، راه‌اندازی می‌شود.

معتمدی به ۱۶ پایگاه ثابت و پنج پایگاه سیار امداد و نجات در استان اشاره و بیان کرد: احداث پایگاه امداد و نجات نیاز به یک سری مراحل و مجوز دارد و هر پایگاه برای ساخت و تجهیز به ۱.۵ تا ۲ میلیارد تومان هزینه نیاز دارد و هر ماه هم برای نگهداری پایگاه به ۵۰ میلیون تومانی نیاز دارد.

وی با بیان اینکه هفت پایگاه به زودی در استان کلنگ‌زنی خواهد شد، گفت: طبق تفاهم‌نامه‌های صورت گرفته با اعتباری بیش از ۴ میلیارد تومان برای شهرستان‌های کنگاور، هرسین و سرپل‌ذهاب که فاقد پایگاه هستند پایگاه جدید ساخته می‌شود و برای شهرستان‌های پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و گیلانغرب که مجوز پایگاه داریم اما در کانکس است با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد تومان احداث خواهد شد.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
خطر «اُمیکرون» و پرهیز از دورهمی‌های یلدایی/ واکسن علیه سویهجدید کرونا موثر است

انتهای پیام/پ