بهمن نقیبی بعد از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مشاهده تلفات غیر عادی در یک واحد روستایی در شهرستان کرمانشاه، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع کارشناسان دامپزشکی استان کرمانشاه به سرعت به محل اعزام شده و نسبت به نمونه‌گیری و اجرای دستورالعمل‌های مربوط به قرنطینه اقدام نمودند. وی […]

بهمن نقیبی بعد از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مشاهده تلفات غیر عادی در یک واحد روستایی در شهرستان کرمانشاه، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع کارشناسان دامپزشکی استان کرمانشاه به سرعت به محل اعزام شده و نسبت به نمونه‌گیری و اجرای دستورالعمل‌های مربوط به قرنطینه اقدام نمودند.

وی با بیان اینکه کانون آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در واحد روستایی مذکور در روزهای اخیر مشاهده شده است، افزود: طیور واحد روستایی معدوم و عملیات ضدعفونی و پایش ابعاد بیماری در سطح منطقه انجام شده است.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: پس از مشاهده و معدوم سازی یک کانون روستایی آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان کرمانشاه در دی ماه، تنها کانون مذکور مشاهده شده است.

وی ادامه داد: پس از موج گسترده آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در اروپا و شرق آسیا از جمله ژاپن و کره جنوبی و مشاهده آن در کشور همسایه عراق و به تازگی در کویت، مشاهده کانون‌های این بیماری در سطح کشور محتمل بود.

نقیبی با بیان اینکه ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان توسط پرندگان حیات وحش به کشور وارد می‌شود، گفت: امکان انتقال این ویروس بین طیور بومی و پرندگان آزاد پرواز و توسط افراد و وسایل نقلیه در سطح کشور وجود دارد.

به گفته وی در صورت افزایش ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان از حد مشخص و قرارگیری پرندگان حساس در معرض آن، کانون بیماری شکل می‌گیرد.

گفتنی است که احتمال وقوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان تا پایان اسفند ماه وجود داشته و پس از آن نمی‌توان از توقف بیماری اطمینان حاصل کرد زیرا که شیوع بیماری در فصول گرم سال ممکن است.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
برپایی 2000 پایگاه جمع آوری "زکات فطریه" در کرمانشاه