لزوم ایجاد زیرساخت های ارتباطی در روستاهای استان برای ارائه خدمات نوین
لزوم ایجاد زیرساخت های ارتباطی در روستاهای استان برای ارائه خدمات نوین

به گزارش فر نیوز مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با اشاره به لزوم ایجاد زیرساخت های ارتباطی در روستاهای استان برای ارائه خدمات نوین، بیان کرد: با اجرای این طرح کلان، بستر ارتباطی ۲۱۰ خانوار روستایی در شهرستان‌ صحنه به شبکه ملی اطلاعات برقرار شد. به گزارش فر نیوز  به نقل از روابط […]

به گزارش فر نیوز مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با اشاره به لزوم ایجاد زیرساخت های ارتباطی در روستاهای استان برای ارائه خدمات نوین، بیان کرد: با اجرای این طرح کلان، بستر ارتباطی ۲۱۰ خانوار روستایی در شهرستان‌ صحنه به شبکه ملی اطلاعات برقرار شد.

به گزارش فر نیوز  به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه(ICT)، طی اقدامات اجرایی اپراتورهای سیار و تلاش همکاران اداره کل ICT، ۷ روستای میرطاهر، تینمو سفلی و علیا، ده‌آسیاب، جامیشان‌علیا، قنداب‌علیا و لرخانی شهرستان‌ صحنه از طریق احداث ۴ سایت جدید ایرانسل به خدمات شبکه ملی اطلاعات دسترسی پیدا کردند.

سید ابوالفضل محمدی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه گفت: در سنوات گذشته اقدامات خوبی برای اتصال روستاهای شهرستان صحنه به اینترنت پرسرعت اجرایی شده است و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به‌زودی روستاهای بکتر‌علیا، رشیدآباد و کری‌زاغه نیز از خدمات مذکور بهره‌مند می شوند.

وی افزود: توجه به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات، برای حمایت از روستاییان و تقویت نظام اقتصادی روستاها که به کاهش میزان مهاجرت روستانشینان کمک می‌کند، امری مهم و قابل توجه است.

محمدی تصریح کرد: توجه به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته از جمله مهم‌ترین عوامل کاهش شکاف دیجیتال، عدالت اجتماعی و توسعه اقتصاد دیجیتال است و از حدود ۱۱ سال قبل با اجرای پروژه خدمات عمومی اجباری ارتباطات و فناوری اطلاعات(USO)، گام‌های بلندی در راستای خدمت‌رسانی به روستاها برداشته شده و در کنار پوشش روستایی، دسترسی آن‌ها به شبکه ملی اطلاعات نیز مورد توجه ویژه‌ قرار گرفته است.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
شیره شر خر ، هنرمند فقید لرستانی و ماجرای عروسی اش !!

براساس این گزارش، صحنه دارای ۱۵۰ روستای بالای ۲۰ خانوار می باشد که ۹۹٫۳۳ درصد این روستاها به خدمات تلفن روستایی و پوشش همراه دسترسی دارند و ۹۳٫۳۳ درصد دارای پوشش اینترنت هستند و همچنین در سالیان اخیر به منظور توسعه زیرساخت ارتباطی روستاها، ۶۶٫۳ کیلومتر فیبرنوری در قالب پروژه تار (USO) در روستاهای این شهرستان اجرایی و به بهره‌برداری رسیده است.