به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از طریق عقد تفاهم‌نامه همکاری با جهاد کشاورزی استان‌های مختلف کشور، اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها را با جدیت دنبال می‌کند.  براساس تفاهم‌نامه‌ای که بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بانک کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی منعقد شده و با برنامه‌ریزی‌های انجام […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از طریق عقد تفاهم‌نامه همکاری با جهاد کشاورزی استان‌های مختلف کشور، اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها را با جدیت دنبال می‌کند. 

براساس تفاهم‌نامه‌ای که بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بانک کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی منعقد شده و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده دیمزارهای استان کرمانشاه با رعایت اصول زراعی و بیمه به افزایش تولید خواهند رسید.

در این طرح با حمایت‌های مالی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) یارانه‌ای برای تهیه کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به دیمکاران اعطا می‌‌شود.

یکی از نکات مثبت طرح، بیمه ویژه‌ای است که برای این طرح در نظر گرفته شده است به طوری که محصولات گندم، جو، نخود و علوفه توسط صندوق بیمه بانک کشاورزی با پرداخت مبلغ ۹۱۰۰ تومان توسط کشاورزان دیمکار به ازای هر هکتار بیمه می‌شوند.

با توجه به اینکه کشور ما به ویژه استان کرمانشاه همواره با بلایای طبیعی مواجه بوده و از طرف دیگر بیمه محصولات کشاورزی کمتر مورد توجه کشاورزان قرار گرفته، اجرای طرح جهش تولید و امتیاز در نظر گرفته شده در زمینه بیمه کمک بسیار خوبی برای کشاورزان خواهد بود؛ هزینه واقعی حق بیمه ۳۵۱۰۰ تومان است که با حمایت‌های مالی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به ۹۱۰۰ تومان کاهش داده شده است.

بنابر اعلام مسئولان استانی به منظور جلوگیری از مراجعه کشاورزان به مراکز بیمه‌ محصولات، احتیاجی به حضور فیزیکی نبوده و از آنجا که شماره تلفن کشاورزان تحت پوشش در اختیار صندوق بیمه قرار داده شده از طریق تماس تلفنی با این افراد بدون مراجعه حضوری مزارعشان بیمه می‌شود.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
خلیل‌زاده: مددی مسوول انتخاب سرمربی استقلال است

۱۲۰ هزار هکتار از اراضی دیم کرمانشاه در قالب طرح جهش تولید بیمه شد

نوربخش حاتمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به طرح جهش تولید در دیمزارها اظهار داشت: سهم استان از این طرح ۱۷۲ هزار هکتار است که تاکنون برای ۱۴۵ هزار هکتار قرارداد منعقد شده و نزدیک به ۱۲۰ هزار هکتار تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از اراضی کشاورزی استان دیم است عنوان کرد: بهبود مدیریت مزرعه در اراضی دیم از نظر اشتغال و اقتصاد وضعیت استان را ارتقا می‌بخشد.

حاتمی با اشاره به محاسن این طرح برای بهره‌برداران گفت: کشاورزان با پرداخت کمتر از ۱۰ درصد حق بیمه محصولات خود را بیمه می‌کنند و مابقی مبلغ توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) پرداخت می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های مناسبی برای تحویل کودهای محلول یارانه‌ای، تأمین و یارانه ماشین‌آلات، برنامه‌های آموزشی و نظارت بر مراحل داشت و برداشت محصولات تنظیم شده که با اجرای این برنامه‌ها شاهد افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی محصول در مزارع دیم استان خواهیم بود.

حاتمی عنوان کرد: یکی از طرح‌های بسیار خوب استان مگاپروژه کاشت نخود پاییزه به صورت بذری در سطح ۱۸۰ هکتار است که برای نخستین بار در این حجم در منطقه انجام شده است.

انتهای پیام/۸۳۲ /ی