
با وجود بیماری کرونا تعداد واحدهای تولیدی و کارگاهی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در استان کرمانشاه امسال ۸ درصد افزایش یافته و اشتغال زایی ۷۷ نفر را به عنوان مسئول فنی به همراه داشته است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی […]
با وجود بیماری کرونا تعداد واحدهای تولیدی و کارگاهی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در استان کرمانشاه امسال ۸ درصد افزایش یافته و اشتغال زایی ۷۷ نفر را به عنوان مسئول فنی به همراه داشته است.

دکتر شهریار مستوفی افزود: در این مدت ۱۰۶ پروانه ساخت محصولات مختلف غذایی، آّشامیدنی، آرایشی و بهداشتی صادر شده و ۴۹ نفر به عنوان مسئول فنی در واحدهای تولیدی و کارگاهی مشغول به کار شده اند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در راستای ساماندهی شرکتهای پخش آرایشی و بهداشتی نیز ۳۲ شرکت پخش آرایشی و بهداشتی موفق به گرفتن مجوز شده و ۲۸ نفر هم به عنوان مسئول فنی در این شرکتهای پخش پروانه فعالیت دریافت کرده اند.
دکتر مستوفی یادآور شد: در سال جاری ۶۶ گواهی بهداشت صادرات جهت واحدهای تولیدی استان با وزن ۱۳ هزار و ۷۸۴ تن مواد غذایی صادر شده که رقم بسیار قابل توجهی در خصوص صادرات محصولات غذایی استان است.