ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل مخابرات استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر مشکلات بسیاری در بحث تامین هزینه‌ها داریم و فقط ۲۷ میلیارد تومان از ادارات دولتی طلب داریم. مسیب قبادیان در نشست خبری امروز (۱۹ بهمن) در تشریح اقدامات مخابرات در سه حوزه تلفن همراه، تلفن ثابت و اینترنت، از واگذاری دو میلیون و ۸۳۰ هزار سیم […]

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل مخابرات استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر مشکلات بسیاری در بحث تامین هزینه‌ها داریم و فقط ۲۷ میلیارد تومان از ادارات دولتی طلب داریم.

مسیب قبادیان در نشست خبری امروز (۱۹ بهمن) در تشریح اقدامات مخابرات در سه حوزه تلفن همراه، تلفن ثابت و اینترنت، از واگذاری دو میلیون و ۸۳۰ هزار سیم کارت همراه اول در استان خبر داد وافزود: از این تعداد هم اکنون دو میلیون و ۷۰ هزار سیم کارت فعال است.

وی ضریب نفوذ همراه اول در استان را ۱۰۶ درصد اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بطور میانگین به ازای هر یک نفر جمعیت یک سیم کارت همراه اول در استان فعال است.

قبادیان تعداد تلفن های ثابت منصوبه استان را هم ۶۹۰ هزار شماره اعلام و تصریح کرد: از این تعداد ۵۰۸ هزار شماره مشغول به کار است و این میزان نشان دهنده ضریب نفوذ ۲۶ درصدی تلفن ثابت در استان است.

وی به کاهش استقبال مردم از تلفن ثابت در سالهای اخیر اشاره و علت آن را افزایش استفاده از تلفن همراه عنوان کرد و گفت: این شرایط در سالهای اخیر ادامه داشت تا اینکه در شرایط کرونایی تغییراتی مشاهده شد و به دلیل خانه نشینی عمده مردم و تعرفه ارزان تلفن ثابت، استقبال از این نوع ارتباط قدری افزایش یافت.

قبادیان در ادامه با بیان اینکه بیش از ۵۷ هزار مشترک تلفن ثابت از ADSL همراه اول استفاده می کنند، گفت: همچنین بیش از ۶۷ هزار مشترک تلفن ثابت در استان از ADSL سایر شرکت های بخش خصوصی استفاده می کنند که در این زمینه ۱۲ شرکت فعال در استان داریم.

۲۰ هزار ظرفیت “فیبر نوری خانگی” ایجاد کردیم/ مردم به دلیل هزینه‌های بالا استقبال نمی کنند

وی در ادامه دسترسی مردم به سرعت بالای اینترنت را منوط به استفاده از تکنولوژی های جدید دانست و افزود: یکی از این تکنولوژی ها استفاده از FTTH یا همان فیبر نوری خانگی است که این ظرفیت در استان ایجاد شده است.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
اعزام ۳تیم ارزیاب به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه/وقوعزلزله۳.۶ریشتری

وی افزود: در حال حاضر ۲۰ هزار ظرفیت فیبرنوری خانگی در استان ایجاد شده، اما به دلیل تعرفه های بالا و هزینه بسیار آن استقبال چندانی صورت نگرفته و تاکنون ۱۳۰۰ مورد آن واگذار شده است.

قبادیان گفت: از طرفی فیبرنوری خانگی به اماکنی واگذار می شود که ترافیک بالا داشته و عمدتا واحدهای تجاری و اقتصادی هستند.

وی به سرعت اینترنت تلفن همراه هم اشاره کردوافزود: شبکه تلفن همراه محدودیت هایی برای افزایش سرعت اینترنت دارد، بنابراین در تمام جهان عمدتا سرعت اینترنت در بستر شبکه تلفن ثابت افزایش می یابد و بیشتر ترافیک هم مربوط به همین شبکه ثابت است.

قبادیان گفت: در کشور ما ترافیک در شبکه همراه بالاست، حال آنکه در بسیاری کشورهای پیشرفته برعکس ایران، ۷۰ درصد ترافیک اینترنت مربوط به شبکه ثابت بوده و تنها ۳۰ درصد آن مربوط به شبکه تلفن همراه است و باید در ایران هم ترافیک و سرعت اینترنت را به سمت شبکه ثابت ببریم.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه از ایجاد ظرفیت استفاده از VDSL هم در استان خبر داد و افزود: چهار هزار ظرفیت VDSL در استان ایجاد شده که پهنای باند آن تا ۱۰۰ مگابیت هم می رسد، اما برای فاصله های کوتاه قابل استفاده است.

۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان “اینترنت” دارند/ سرمایه گذاری ۹۳ میلیارد تومانی ارتباطی

قبادیان در ادامه به وضعیت ارتباطات درحوزه روستایی استان هم اشاره کرد و با اشاره به برخورداری ۲۴۳۴ روستای استان از انواع ارتباط تلفن ثابت، تلفن همراه و اینترنت گفت: هم اکنون ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به اینترنت دسترسی دارند.

وی افزود: در حال حاضر ۱۹۰ روستای استان از این نعمت محرومند که برانامه داریم این تعداد روستا هم تا پایان این دولت از نعمت اینترنت برخوردار شوند.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
انهدام ۳ باند بزرگ سلاح و مهمات در کرمانشاه/ ۱۶۵ قبضه سلاحجنگی کشف شد 

قبادیان یادآور شد: طبق برنامه ششم توسعه باید تا پایان این برنامه ۸۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت دسترسی پیدا کنند و این درحالی است که در حال بیش از ۹۰ درصد این روستاها در استان به شبکه اینترنت دسترسی دارند و این آمار نشان می‌دهد که بر اساس برنامه قانونی فعلا تکلیفی در این زمینه نداریم، اما باز هم فرای برنامه تلاش خود را به کار می گیریم تا روستاهای باقی مانده هم هرچه سریعتر به اینترنت دسترسی پیدا کنند.

وی به وضعیت پوشش نسل های مختلف تلفن همراه در جاده های استان نیز اشاره کرد وافزود: در حال حاضر ۹۴ درصد جاده هایی که در تعهد ماست تحت پوشش نسل دو، ۸۰ درصد آنها تحت پوشش نسل سه و ۶۰ درصد آنها تحت پوشش نسل چهار قرار دارند که عمدتا مربوط به مسیر بزرگراه کربلا است.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به سرمایه گذاری ۴۳۴ میلیارد تومانی دولت در حوزه ارتباطات استان در هفت سال گذشته گفت: از این میزان بیش از ۲۷۸ میلیارد تومان سهم همراه اول بوده که در پروژه هایی مانند توسعه زیرساخت های فیبر نوری، اینترنت روستایی و … هزینه شده است.

وی افزود: تنها طی امسال بیش از ۹۳ میلیارد تومان پروژه ارتباطی در استان انجام شده که شامل نصب و راه اندازی ۵۷ سایت جدید تلفن همراه اول، ارتقای ۵۸۳ سایت به نسل های سه، چهار و ۴.۵، توسعه پورت های ADSL و اجرای ۸۰ کیلومتر فیبر نوری و سایرپروژه های اینچنینی است.

دخل و خرجمان با هم نمی خواند/ ۲۷ میلیارد تومان از “ادارات دولتی” طلب داریم

وی در ادامه به برخی مشکلات مخابرات در خصوص دخل و خرج هزینه های ارتباطی اشاره کرد و افزود: ارتباطات امروزه نیاز اساسی هرجامعه ای است و بسیاری مشاغل بر حوزه ارتباطات و ICT  فعالند و در حال حاضر بسترهای ارتباطی توانسته بازار ۱۰۰ هزار میلیاردی را برای شرکت های نوپا و کسب و کارهای خانگی رقم بزند، حال آنکه سهم اپراتورها کمتر از ۲۰ درصد این رقم است.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
اصغرخانی: فهیمی جزو استعدادهای آینده دار فوتبال ایران بود/ از شنیدن این خبر بسیار متأثر شدم

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات مالی مخابرات به حوزه تلفن ثابت برمی گردد و در حال حاضر از محل تلفن ثابت فقط یک چهارم هزینه هایی که برای نگهداری شبکه ثابت صورت می گیرد را کسب می کنیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد مشترکان تلفن ثابت در تمام شهرستان ها هزینه قبض آنها کمتر از دو هزار تومان است و این میزان یک چهار پول نگهداری شبکه را هم تامین نمی کند.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه یادآور شد: هم اکنون تلفن ثابت ۷۰ هزار مشترک هم در استان به علت بدهی قطع است.

قبادیان گفت: از طرفی به تبع مشکلات اقتصادی بخشی از درآمدهای مخابرات کم می شود و این درحالی است که از سوی دیگر با افزایش قیمت تجهیزات مخابراتی مواجه هستیم و بسیاری شرکت ها به دلیل نوسانات قیمت ارز محصولات را به صورت مدت دار به ما نمی دهند و باید نقدا تجهیزات خریداری شود.

وی یادآور شد: ۷۰ درصد تجهیزات شبکه ثابت در داخل تولید می شود، اما در بحث تلفن همراه و تجهیزات آن ۷۰ درصد تجهیزات وارداتی است و وابسته به قیمت ارز است.

وی افزود: اگر به این مشکلات بحث سرقت تجهیزات مخابراتی را هم اضافه کنیم به خوبی می شود اوضاع و شرایط مخابرات را متوجه شد و این درحالی است که ما طلب بسیاری هم از ادارات دولتی استان داریم و هم اکنون طلب مخابرات از ادارات استان حدود ۲۷ میلیارد تومان است.

این مسئول گفت: در سال جاری تجهیزات شش هزار مشترک تلفن ثابت در استان به سرقت رفته که جبران این خسارت ها برای ما هزینه بر است.

قبادیان گفت: ما هم نمی خواهیم تعرفه ها گران شود اما معتقدیم تعرفه ها باید منصفانه شود و باید مدلی طراحی شود که بتوانیم هزینه های ارتباطی را جبران کنیم.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
فصلی نو در روابط تجاری ایران با اقلیم کردستان

وی افزود: شرکت مخابرات ایران ۱۰۰ هزار پرسنل در سطح کشور دارد و باید این شرکت بتواند حقوق پرسنل را پرداخت کند و در یک سال اخیر بسیاری مدیران استان ها برای پرداخت حقوق پرسنل دچار مشکل بودند و این امر می طلبد که در امر تعرفه ها بازنگری صورت گیرد.

به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه استان بر اساس آخرین ارزیابی به لحاظ شاخص های کیفی شبکه همراه اول در جایگاه هفتم کشور قرار دارد.

افزایش ۷۰ درصدی مصرف اینترنت در روزهای کرونایی کرمانشاه

قبادیان در ادامه به افزایش اینترنت در روزهای کرونایی استان اشاره کرد وافزود: در روزهای قبل از کرونا پیک استفاده از اینترنت حدود ساعت ۱۹ تا ۲۳ شب بود، اما الان استفاده از اینترنت عملا ۲۴ ساعته شده است.

وی افزود: هم اکنون از ۳۲۴ هزار دانش آموز استان بیش از ۳۲۰ هزار نفر آنها به شبکه شاد وصل هستند و این تعداد در طول روز از اینترنت استفاده می کنند و به این تعداد دانشجویان دانشگاه و حوزه و سایر افراد جامعه را هم که اضافه کنیم موجب شده در طول ۲۴ ساعت افزایش استفاده از اینترنت را شاهد باشیم.

قبادیان خاطرنشان کرد: از زمان شیوع کرونا تاکنون میزان استفاده از اینترنت استان نسبت به مدت مشابه پیش از آن ۷۰ درصد افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه اشاره ای هم به پروژه چتر wifi استان داشت و افزود: این طرح از سال ۱۳۹۴ در دستور کار قرار گرفته و حتی در ۵۲ نقطه تجهیزات آن نصب شد اما به دلیل تورم و عدم تامین تجهیزات و نیز نگرانی های امنیتی شبکه ای که در این زمینه وجود داشت اقدام خاصی صورت نگرفت.

انتهای پیام