
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری تسنیم، درحالی روز گذشته واکسیناسیون همگانی براساس اولویتهای تعیین شده آغاز شده که آمارهای رسمی نشان میدهد به دلیل عادی انگاری هموطنان در رعایت پروتکلهای بهداشتی روند ابتلا در برخی مناطق بخصوص کلانشهرها و شهرهای صنعتی را تشدید کرده و زنگ خطر آغاز موج چهارم ابتلا به بیماری کرونا را […]
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری تسنیم، درحالی روز گذشته واکسیناسیون همگانی براساس اولویتهای تعیین شده آغاز شده که آمارهای رسمی نشان میدهد به دلیل عادی انگاری هموطنان در رعایت پروتکلهای بهداشتی روند ابتلا در برخی مناطق بخصوص کلانشهرها و شهرهای صنعتی را تشدید کرده و زنگ خطر آغاز موج چهارم ابتلا به بیماری کرونا را در کشور به صدا درآورده است.
به گفته مقامات مسئول در زمینه بهداشت و درمان موضوع افزایش ترددهای بینشهری بخصوص در مناطق پرخطر و کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی عواملی شناخته شدهاند که در هفته پایانی بهمن باعث نگرانی از تشدید چرخه انتقال ویروس منحوس در جامعه شده است.
این متخصصان تاکید دارند بسیاری از هموطنان براین باورند که با آغاز طرح واکسیناسیون به زودی مشکلات در زمینه محدودیتها و همهگیری کرونا نیز برطرف میشود و تقریبا توجهی به پروتکلهای بهداشتی ندارند، درحالی که این تفکر و انتظار کاملا اشتباه و میتواند باعث بروز بحران آنهم در ایام پایانی سال شناخته شود.
به گفته مسئولان بهداشت و درمان کشور فعلا علیرغم ورود واکسن و البته ساخت واکسن ایرانی بهترین راهکار درمان پیشگیری از ابتلا است بنابراین توجه به پروتکلهای بهداشتی همچنان باید در اولویتهای هموطنان باشد و از تجمع و برگزاری مراسم خانوادگی جدا خودداری کنند.
آمارها چه میگویند؟
امروز ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ با توجه به اعلام آمارهای رسمی از سوی وزارت بهداشت ۷۵۸۵ نفر از هموطنان طی ۲۴ ساعت گذشته قطعا به بیماری کرونا مبتلا شدهاند که از این تعداد ۳۷۴۳ نفر درگیر بیماری حاد و شدید در مراکز درمانی تحت مراقبت و درمان قرار گرفته و ۶۱۱ نفر هم در آی سیو بستری شدهاند.
همچنین در این دوره زمانی متأسفانه ۶۱ نفر دیگر از هموطنان به دلیل ابتلای قطعی به بیماری کرونا جان خود را از دست دادهاند که به این ترتیب مجموع متوفیان کرونایی از ابتدای همهگیری تا امروز به رقمی معادل ۵۸۶۸۶ نفر رسیده است.
مجموع مبتلایان ایران از یک ساله گذشته تا امروز ۱۴۸۸۹۸۱ نفر اعلام شده است و از این تعداد ۱۲۷۲۲۸۷ نفر خوشبختانه بهبودی کامل به دست آوردهاند.
رنگبندی کرونایی استانها از ۲۵ بهمن
براساس آخرین تحلیلهای انجام شده درباره میزان شیوع ویروس کرونا در سراسر کشور هم اکنون خوشبختانه منطقه قرمز کرونایی نداریم و ۳۶ شهرستان در محدوده رنگ نارنجی قرار گرفتهاند. این درحالی است که همین آمار نشان میدهد ۱۷۸ شهرستان وضعیت زرد و ۲۳۴ شهرستان هم در وضعیت آبی کرونایی طبقهبندی شدهاند.
به این ترتیب شهرستان های عجب شیر در آذربایجان شرقی، اردستان در اصفهان، اسفراین در خراسان شمالی، گرمسار در سمنان، بافت در کرمان، پاوه در کرمانشاه، بندرگز و کردکوی در گلستان، آستانه اشرفیه، بندرانزلی، رشت، رودبار، رودسر، صومعه سرا و لاهیجان در گیلان، آمل، بابل، بابلسر، بهشهر، تنکابن، جویبار، رامسر، ساری، سوادکوه، قائمهشر، محمودآباد، نکا، نور و نوشهر در مازندران، بستک، بندرلنگه و قشم در هرمزگان، بهار، تویسرکان و رزن در همدان و ابرکوه در یزد در وضعیت نارنجی قرار دارند.
همانطور که از ابتدای هفته نیز اعلام شد براساس سیاستهای مقابله با ویروس منحوس و افزایش تردد بینجادهای از روز گذشته محدودیتهای بیشتری برای ورود خودروها با پلاک غیر بومی در مناطق پرخطر کرونا اجرایی شده است که درصورت بیتوجهی راننده با جریمه ۵۰۰ هزار تومانی روبرو خواهد شد.
البته کار به جریمه ختم نمیشود بلکه ماموران پلیس در مبادی ورودی شهرستانهای ممنوعه ابتدا راننده خاطی را اعمال قانون کرده و بعد از آن دوباره به شهر مبداء هدایت خواهد شد. بنابراین رانندگانی که بافرض تنها جریمه شدن دل به جاده سپردهاند باید مدنظر داشته باشند که جریمه پایان کار نیست و دوباره باید مسیر رفته را بدون اینکه به مقصد رسیده باشند به منزل بازگردند.
انتهای پیام /ی