به گزارش خبرگزاری تسنیم از   کرمانشاه، شهید کرم طهماسبی در سال ۱۳۳۵ در خانواده‌ای متدین و مذهبی در یکی از محلات محروم کرمانشاه دیده به جهان گشود. پس از سپری کردن دوران کودکی و با فرا رسیدن هفتمین بهار زندگی جهت آموختن علم و دانش راهی مدرسه شد و تحصیلات خود را تا اخذ مدرک دیپلم […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   کرمانشاه، شهید کرم طهماسبی در سال ۱۳۳۵ در خانواده‌ای متدین و مذهبی در یکی از محلات محروم کرمانشاه دیده به جهان گشود. پس از سپری کردن دوران کودکی و با فرا رسیدن هفتمین بهار زندگی جهت آموختن علم و دانش راهی مدرسه شد و تحصیلات خود را تا اخذ مدرک دیپلم ادامه داد.

با اوج گیری مبارزات انقلابی مردم بر علیه رژیم پهلوی در خیل مبارزان جبهه حق قرار گرفت و در اکثر راهپیمایی‌ها و تظاهرات مردمی حضوری فعال داشت. در براندازی حکومت و سرکوب ضد انقلابیون غائله کردستان رشادت‌های فراوان از خود نشان داد و جهت حفاظت از پادگان کردستان بسیار تلاش کرد.

هنوز فجایع عمال ضد انقلاب در غرب کشور آرام نشده بود که جنگ تحمیلی علیه ایران اسلامی آغاز شد و در این میان لحظه‌ای آرام نداشت به همین علت راهی جبهه‌های جنوب شد و به دلیل لیاقت‌های فراوانی که از خود نشان داد به عنوان فرمانده سپاه پاسداران در اسلام‌آباد غرب و فرمانده سپاه در صحنه نبرد مشغول خدمت شد.

کرم طهماسبی که شوری حسینی در سر داشت با حصر آبادان خود را به منطقه رساند و در سال ۱۳۶۱ در عملیات بیت المقدس شرکت کرد و سرانجام در نزدیکی دروازه خرمشهر در تاریخ هفدهم اردیبهشت ماه ۱۳۶۱ در سن ۲۶ سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد تا یکی دیگر از سرداران کرمانشاهی به درج رفیع شهادت برسد.

شهید , استانداری کرمانشاه , شهدای دفاع مقدس ,

پس از شهادت کرم طهماسبی بسیاری از دوستان وی برای خونخواهی وی به جبهه رفتند و ایثار از خود بجای گذاشتند. خانواده این شهید در تمام سالهای پس از شهادت وی با برگزاری مراسم یاد و نام این شهید سرافراز سپاه اسلام را زنده نگاه داشته‌اند. سراغ خانواده این شهید بزرگوار رفتیم تا مخاطبان تسنیم بیشتر با زندگی این شهید بزرگوار آشنا شوند.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
ارتش مقتدر و مردمی یک سرمایه ارزشمند برای کشور است

خانم پری طهماسبی، خواهر شهید در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: مرور جوانی زندگی‌ برخی از انسان‌ها با تفکر، غبطه خوردن، تحسین و لبخند و برخی اوقات با اشکی که از سر شوق و دلتنگی بر می‌آید همراه است.

خواهر شهید طهماسبی گفت: ما همواره مدیون رشادت شهدا هستیم و این دلتنگی‌ها و اشک‌ها برای ما باقی مانده است.

وی با بیان اینکه شهید کرم طهماسبی در سال ۱۳۳۵ در خانواده‌ای متدین، مذهبی و در یکی از مناطق محروم شهر کرمانشاه، خیابان سیدجمال‌الدین اسدآبادی به دنیا آمد بیان کرد: شهید دوران ابتدایی و دبیرستان خود را با موفقیت گذراند و مدرک دیپلم خود را نیز گرفت و برای یاری رساندن به این انقلاب اسلامی، عضو سپاه اسلام شد.

طهماسبی افزود: ایشان در جبهه‌های جنگ تحمیلی حق علیه باطل مجدانه می‌کوشید و بسیار سعی و تلاش کرد و در این راه از جان مایه گذاشت.

خواهر شهید طهماسبی با بیان اینکه ایشان در دوران انقلاب در بیشتر راهپیمایی‌ها و تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهی حضور فعال داشت بیان کرد: در براندازی حکومت و سرکوب ضد انقلابیون غائله کردستان رشادت‌های فراوان از خود نشان داد و جهت حفاظت از پادگان کردستان تلاش‌ کرد و این شهید والامقام در قائله کردستان به همراه شهیدان سید محمدسعید جعفری و شهدای اشک‌تلخ به مقابله با دشمنان داخلی پرداخت.

وی با اشاره به اینکه با شروع جنگ تحمیلی در جبهه‌های دفاع مقدس حضور فعال داشت عنوان کرد: کرم که شوری حسینی در سر داشت با حصر آبادان خود را به منطقه رساند و در سال ۱۳۶۱ در عملیات بیت المقدس شرکت کرد و سرانجام در نزدیکی دروازه خرمشهر در تاریخ ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۳۶۱ در سن ۲۶ سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پاک این شهید والامقام در گلزار شهدای شهر کرمانشاه به خاک سپرده شده است.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
وزش شدید باد در قصرشیرین خسارت به بارآورد

خواهر شهید طهماسبی با اشاره به اینکه از ویژگی‌های بارز اخلاقی شهید وارستگی، صبر، تقوا، زهد فراوان بود و همواره دیگران را نیز به تقوا، پاکی و عفت دعوت می‌کرد افزود: شهید فردی متواضع، مهربان و خوش برخورد بود و به هیچ‌وجه دلبستگی و وابستگی به تعلقات دنیوی نداشت و همواره به عنوان یک مسافر که قصد سفر دارد با امور دنیای برخورد می‌کرد.

وی گفت: شهید طهماسبی فردی شجاع، بااخلاص، مدافع دستورات الهی بود و با وجود اینکه دارای سن زیادی نبود اما یک انسان کامل و پخته از لحاظ فکری، رفتاری و عملی بود و از لحاظ رفتاری و خوش‌برخورد و رفتاری جذاب داشت و با هر رده سنی که برخورد می‌کرد شیفته اخلاق او می‌شدند و به شأن، منزلت و جایگاه افراد ارزش خاصی می‌گذاشت.

طهماسبی با بیان اینکه شهید ارتباط عاطفی و فکری تنگاتنگی با اعضای خانواده برقرار می‌کرد گفت: به دلیل لیاقت‌های فراوانی که از خود نشان داد به عنوان قائم مقام سپاه در اسلام‌آباد غرب و فرمانده سپاه در صحنه مشغول خدمت شد.

وی اظهار کرد: از سال ۶۱ تاکنون هرساله سالگرد شهید در حسینیه‌ای که به نام شهید مزین است برگزار می‌شود و محل زندگی این شهید به یک مرکز فرهنگی تبدیل شده که فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی گسترده‌ای در این حسینیه برگزار می‌شود.

شهید کرم طهماسبی در وصیتنامه خود نوشته است: «خدایا، پروردگارا می‌دانم که در راه اسلام و قرآن چه ناچیز است قطره‌هایی سرخ خون من.الهی، ببخش این بنده‌ی سراپا تقصیرت را. ای عاشقان خط سرخ شهادت خداوند نعمتی بر ما عنایت کرده که امام موسی کاظم علیه‌السلام نویدش را داده که مردی از شهر قم به پا می‌خیزد و مردم را به سوی حق دعوت می‌کند و خود و یارانش در صلاحیت ایمان چون کوه استوار و پایان کار نیز به نفع پرهیزکاران است.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
استیون ون؛ کارآفرین لجستیک در فهرست زیر ۳۰ ساله‌هایفوربس

ای پروردگار بزرگ تو گواهی که من چون سپاه را دانشگاه عشق به الله و فارغ‌التحصیلانش را شهیدان حسین‌گونه و یاران ولایت فقیه و امام بزرگوار خمینی عزیز می‌دیدیم در آن ماندم، تا واژه شهادت را قداست و به آیات قرآن عمل کردم و فریاد هیهات من‌الذله حسین(ع) زمان را شنیدم و به سوی شهادت برانگیخته شدم و شهادت را برای خود زندگی ابدی و فوز عظیم و شرف انسانی دانستم و با قطرات خون خود بر تارک تاریخ جهاد را رقم می‌زنم.

مادر عزیز و خواهران مهربانم حال وقت آن رسیده که با رسالت زینب‌وار خود مقام و استوار قامتتان را بلند گیرید و ندای الله اکبر و خمینی رهبر سر داده و سخن شهیدان را به گوش عالم برسانید. برادران عزیز وهمرزمان خوبم اسلحه‌ام را زمین نگذارید وگوش به فرمان امام امت راهم را ادامه دهید که اطمینان دارم خواهید داد.»

انتهای پیام/۸۳۳/ش