با استاندارد زندگی کن

با استاندارد زندگی کن

بر اساس استاندارد ملی شماره INSO۱۰۳

آرد سمولینا نوعی آرد است که از گندم دوروم تهیه می‌شود و در اکثر کشورهای جهان در تولید پاستا و ماکارونی به کار می رود؟

به گزارش خبرنگار فر نیوز (مسعود دریابار)ویژگی‌های کلیدی گندم دوروم،سختی دانه، رنگ زرد کهربایی و طعم معطر آن است. بنابراین آرد تهیه شده از این گندم یک نوع آرد زبر یا دانه شکری است که از بقیه آردها ذرت درشت‌تری دارد، تیره تر بوده و عطر ملایم و خاکی تری دارد.

تولید انواع آرد در ایران بر اساس ویژگی‌های مندرج در استاندارد ملی شماره ۱۰۳ صورت می‌گیرد و رعایت مقررات استاندارد در تولید و عرضه این محصول اجباری است.

در این استاندارد ویژگیهای انواع آرد شامل آرد لواش، تافتون، بربری، سنگک، آرد نول ( قنادی) آرد ستاره، آرد کامل و آرد سمولینا ذکر شده است.

کیفیت این فراورده پس از نمونه برداری از کارخانه فلزات سنگین و آلاینده های مانند( باقی مانده سموم آفت کش

مایگو توسکین‌ها و فلزات سنگین ) بررسی می‌گردد.

در صورت مغایرت با حد مجاز ذکر شده در استاندارد ملی ۱۰۳ از تولید و عرضه آن جلوگیری می‌گردد.

مراحل چگونگی تهیه متن استاندارد ملی از پایگاه اطلاع رسانی سازمان:

 

مراجعه به سامانه تدوین استاندارد ملی به آدرس

https://ison.inso.gov.ir/

می باشد

حتماً قبل از خرید آرد بسته‌بندی شده در فروشگاه‌ها به نشان استاندارد و کد ۱۰ رقمی به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ می‌توانید از اصالت و امتیاز نشان استاندارد اطمینان حاصل کنید

✅معاونت استانداردسازی و آموزش و ترویج اداره کل استاندارد کرمانشاه