برداشتن غده تیموس پیش زمینه ابتلا به سرطان است

به گزارش افق کرمانشاه به نقل از ایسنا از تک‌اکسپلوریست، تحقیق جدید یافته‌های به راستی شگفت‌انگیز در مورد بخشی از بدن ما به‌نام تیموس کشف کرده است. این تحقیق نشان داده است که غده تیموس که پیش از این تصور می‌شد بیشتر در دوران کودکی مهم است، در بزرگسالی نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

تصور می‌شود که غده تیموس که سلول‌های ایمنی را در دوران نوزادی و کودکی می‌سازد، در بزرگسالان کار نمی‌کند و گاهی اوقات حین جراحی قلب خارج می‌شود اما نتایج تحقیقات جدید از بیمارستان عمومی ماساچوست آمریکا نشان می‌دهد که تیموس برای بزرگسالان نیز ضروری و ممکن است به پیشگیری از سرطان و بیماری‌های سیستم ایمنی کمک کند.

محققان ۱۱۴۶ بزرگسالی را که تیموس آنان حین جراحی برداشته شده بود مورد بررسی قرار دادند و آنان را با ۱۱۴۶ بزرگسال مشابه که بدون برداشتن تیموس جراحی قلب انجام داده بودند، مقایسه کردند. محققان تعداد افراد مبتلا به سرطان، یا مرگ در هر گروه را بررسی کردند. آنان همچنین خون و سلول‌های ایمنی برخی از بیماران را آنالیز کردند تا چگونگی تحت تأثیر قرار گرفتن بیماران را مشاهده کنند.

نتایج تحقیق پنج ساله نشان داد، در افرادی که تیموس برداشته شده بود، نسبت به افرادی که این کار را انجام ندادند، میزان مرگ‌ومیر بالاتری ثبت شد(۸.۱ درصد در مقابل ۲.۸ درصد) که خطر مرگ بدون تیموس را حدود سه برابر بیشتر می‌کرد. علاوه بر این، افرادی که تیموس آنان برداشته شده بود در مقایسه با افرادی که تیموس آنان برداشته نشده بود به سرطان مبتلا شدند(۷.۴ درصد در برابر ۳.۷ درصد) که خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می‌کند.

دکتر دیوید تی اسکادن، محقق اصلی این تحقیق بر اهمیت تیموس برای سلامتی تاکید کرد و هشدار داد که حذف آن به‌طور قابل‌توجهی خطر مرگ و سرطان را افزایش می‌دهد و توصیه کرد که در برداشتن تیموس در حین جراحی احتیاط کنید. تحقیق دیگری نرخ مرگ‌ومیر بالاتری را در بین بیماران فاقد تیموس در مقایسه با متوسط جمعیت (۹.۰ درصد در مقابل ۵.۲ درصد)، با افزایش مرگ‌ومیر مرتبط با سرطان (۲.۳ درصد در مقابل ۱.۵درصد) نشان داد.

اسکادن و گروه تحقیقاتی وی دریافتند که در تحقیق خود، خطر کلی بیماری خودایمنی تفاوت زیادی بین گروه‌هایی از بیمارانی که تیموس خود را برداشته‌اند و بیمارانی که این کار را انجام نداده‌اند، نشان نمی‌دهد. با این حال، زمانی که آنان به بررسی بیمارانی پرداختند که قبل از جراحی عفونت، سرطان یا بیماری خودایمنی داشتند، تفاوت وجود داشت. پس از حذف این بیماران، آنان مشاهده کردند که ۱۲.۳ درصد از بیماران تیمکتومی به بیماری خودایمنی مبتلا شدند، در حالی که ۷.۹ درصد از گروه کنترل دچار بیماری خودایمنی شدند که این خطر را برای بیماران تیمکتومی ۱.۵ برابر بیشتر می‌کند.

در بخش دیگری از این تحقیق، جایی که موارد مرتبط با سیستم ایمنی در برخی از بیماران اندازه‌گیری شد، محققان دریافتند افرادی که تیموس آنان را برداشته بودند، سلول‌های ایمنی جدید کمتری تولید می‌کردند و مولکول‌های پیش‌التهابی بیشتری در خونشان در مقایسه با افرادی که این کار را انجام ندادند، داشتند.

هدف اسکادن و همکارانش بررسی چگونگی تأثیر سطوح مختلف عملکرد تیموس در بزرگسالان و سلامت افراد است. آنان می‌خواهند دریابند که آیا قدرت فعالیت تیموس، نه فقط حضور آن، به سلامت کلی بهتر مرتبط است یا خیر.

در نتیجه، این تحقیق نقش اساسی تیموس را در سلامت بزرگسالان، از جمله پیشگیری از سرطان و شاید دفاع از بیماری خودایمنی برجسته می‌کند. حذف تیموس با افزایش خطر مرگ و سرطان مرتبط بود. درک تأثیر فعالیت تیموس بر سلامت می‌تواند به راهبردهای پیشگیری از بیماری و تصمیمات پزشکی بهتر منجر شود.

نوشته برداشتن غده تیموس پیش زمینه ابتلا به سرطان است اولین بار در افق کرمانشاه | ofoqkermanshah.ir. پدیدار شد.

پیشنهاد فر نیوز
خبر های مهم
جدیدترین اخبار