جزییات رهنمودهای رییس‌جمهور برای برگزاری راهپیمایی اربعین

در پی برگزاری جلسه فعالان مردمی ستاد اربعین با سیدابراهیم رییسی، رییس دفتر رییس‌جمهور در نامه‌ای به وزیر کشور پیگیری مباحث و دستورات رییس‌جمهور در این جلسه را متذکر شد.

به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی رییس دفتر رییس‌جمهور در نامه‌ای که دو روز بعد از «در جلسه فعالین مردمی اربعین، مورخ ١۱۴۰۲/۵/١٩» به احمد وحیدی وزیر کشور نوشته رهنمودهای سیدابراهیم رییسی را به شرح زیر یادآور و برنامه‌ریزی و اقدام لازم برای تحقق دستورات و اعلام نتیجه را خواستار شده است.

« ١. شکوه بیشتر حماسه اربعین در حضور پرشور مردم است. برنامه‌ریزی ها با این رویکـرد صورت گیرد.

٢. محور خدمت به زائرین اربعین، موکب‌های مردمی است. نهادها دولتی به موکب‌های مردمی کمک کنند تا آن‌ها به زائرین خدمت کنند و خودشان فقط در موارد ضرورت مستقیم، ارائه خدمت
نمایند. در این موارد نیز ، خدمت رسانی با نام و تابلو دستگاه‌های دولتی ضرورتی ندارد.

٣. برای ساماندهی و بیشبرد کارها از حلقه‌های میانی کمک گرفته شود. همچنین کلیه استانداران مرزی به ویژه استاندار ایلام نست یه حمایت و فعال‌سازی حداکثری ظرفیت گروه‌ها مردمی و
حلقه‌های میانی؛ در ایام اربعین اقدام نمایند.

۴. موضوع تعیین سخنگوی ستاد مر کزی اربعین از بین جهره‌های مردمی، بررسی و تدبیر صورت گیرد.

۵ . برای مسأله کلیدی ایاب و ذهاب در اربعین به ویژه حمل و نقل زمینی با اتوبوس و خودروهای شخصی، تمهیدات لازم با قید فوریت اندیشیده و اجرایی شود.

۶. با لحاظ جهات ایمنی و امنیت، برای استفاده از ظرفیت خودروهای شخصی مردم، برنامه ریزی لازم انجام شود.

٧. زائران به خروج از مرزها مختلف، علی الخصوص مرزهای شمالی‌تر، ترغیب شوند.

٨. رسانه ملی برای مدیریت رسانه ای حماسه‌ اربعین مبتنی بر ترویج ابعاد گفتمانی اربعین، روایت حضور مردم و جریان‌ها مردمی و تسهیل جذب مشار کت‌های مردمی، برنامه ریزی و اقدام
نماید. ستاد مرکزی اربعین، زمینه سازی لازم برای جلب مشارکت‌های مردمی را فراهم آورد.

٩. حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای پناهیان و آقایان یکتا و عبودتیان، از این بس بعنوان عضو ستاد ملی اربعین به جلسات آن ستاد، دعوت شوند.

۱۰- به منظور رصد، سیاستگذاری و پیگیری موضوعات کلان مرتبط با حماسه اربعین حسینی به عنوان پدیده ویژه تمدنی، شورای راهبردی اربعین متشکل از مسئولین ذی ربط دولتی و جمعی از اندیشمندان و خبرگان این حوزه و نمایندگان تشکل های مردمی با هماهنگی دفتر رئیس جمهور، تشکیل شود.

۱۱- از ظرفیت زیست بوم علم و فناوری کشور و صندوق نوآوری و شکوفایی برای حل مسائل اربعین با روبکردهای نوآورائه استفاده شود.

۱۲-. الگوی حکمرانی مردمی اربعین که در جلسه طرح گردید تکمیل و به دفتر رلیس‌جمهور ارسال شود.

١٣- پس از ایام اربعین، بلافاصله جلسه آسیب شناسی و تصمیم‌گیری برای سال بعد، با حضور نمایندگان فعالیت مردمی تشکیل شود.»

حکم انتصاب حسین یکتا به عنوان نماینده تشکل‌ها و فعالان مردمی در ستاد مرکزی اربعین

روز گذشته؛ سه‌شنبه ۲۴ / ۰۵ / ۱۴۰۲ نیز رییس‌جمهور در حکمی حسین یکتا را به عنوان «نماینده تشکل‌ها و فعالان مردمی در ستاد مرکزی اربعین» منصوب کرد که در بخشی از این حکم آمده است: با عنایت به تجارب و سوابق ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به عنوان “نماینده تشکل‌ها و فعالان مردمی در ستاد مرکزی اربعین” تعیین می‌شوید، تا با هماهنگی ستاد مرکزی اربعین و به منظور تقویت ابعاد مختلف حماسه بزرگ و جهانی اربعین حسینی، با برنامه‌ریزی و اقدامات راهبردی جهادی، نسبت به بسیج ظرفیت‌ها و امکانات تشکل‌ها، گروه‌ها و فعالان مردمی اقدام نمایید.
انتهای پیام

پیشنهاد فر نیوز
خبر های مهم
جدیدترین اخبار