جوجه‌ریزی بیش از ۳ میلیون قطعه‌ای در شهرستان کرمانشاه

رهاوردآنلاین- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه گفت: در شش ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳، به میزان ۳ میلیون و ۶۸۶ قطعه در ۸۱ واحد شهرستان کرمانشاه جوجه‌ریزی انجام شده است.

به گزارش خبرنگار رهاوردآنلاین؛ دکتر کامران کریمی اظهارداشت: این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۲۷/۶ درصدی را نشان می‌دهد و ۱۲.۷ درصد بیش از تعهد شهرستان می‌باشد.

کریمی تصریح کرد: این میزان سهم ۱۹/۴ درصد از کل جوجه ریزی استان را بخود اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه گفت: امروزه یکی از دغدغه‌ها و نگرانی‌های سیاست‌گزاران و برنامه‌ریزان، تامین نیازهای جامعه بخصوص در زمینه ی محصولات غذایی می‌باشد که با توجه به روند روبه افزایش جمعیت و تشدید فقر غذایی در کشورهای جهان سوم و …. ضرورت تدوین برنامه‌هایی در جهت ارتقا سطح رفاه نسبی جامعه و جلوگیری از مواجه شدن با بحران‌های غذایی بسیار اساسی است.

کریمی تصریح کرد: لذا در کشور ما بعلت کمبود مراتع وافزایش قیمت گوشت قرمز و بالا بودن سرعت استفاده از صنعت طیور و از سوی دیگر بدلیل پایین بودن بافت‌های پیوندی و چربی درگوشت مرغ و در نتیجه قابلیت هضم وارزش غذایی آن توسعه صنعت مرغداری جهت تهیه پروتئین‌ از اهمیت بالایی برخوردار است.

شایان ذکر است فرایند جوجه ریزی یکی از مراحل کلیدی در صنعت پرورش طیور بوده که موفقیت دراین مهم به دقت، برنامه ریزی وتوجه به جزییات بستگی دارد.

  • ارسال : Farhadi
  • پیشنهاد فر نیوز
    خبر های مهم
    جدیدترین اخبار