سهم نداشته شهرستان چگنی از داشته های خود

تاریخ انتشار : دوشنبه 15 مرداد 1403 – 0:30 1 بازدید کد خبر : 2725 چاپ خبر سهم نداشته شهرستان چگنی از داشته های خود سهم نداشته شهرستان چگنی از داشته های خود نام ها و عناوین جعلی بسیاری را روزانه می شنویم و می خوانیم که نشان از غربت و تنهایی شهرستان چگنی در استان لرستان دارد.

✍ یاداشت:یاسر نظری چگنی

نام ها و عناوین جعلی بسیاری را روزانه می شنویم و می خوانیم که نشان از غربت و تنهایی شهرستان چگنی در استان لرستان دارد.

قصه پر غصه مصادره نام چگنی بر صنایع و دارایی خود دوباره در حال بازخواندن و تکرار است.

شهرستان چگنی برای سرمایه داران به یک بهشت تبدیل شده تا عده ای خاص هم در کنار آنها و در پنهان به نوایی برسند.

هیچ متصور شده اید که به فرزندان دیار چگنی که در آینده با بی هویتی اجتماعی روبرو می شوند چگونه باید فهماند و القا کرد که در سایه سکوت و بی تفاوتی ها اصالتشان معامله گردید.

سفیدکوه خرم آباد؛مجمتع کشت و صنعت خرم آباد؛مجتمع صدر فولاد خرم آباد؛کشکان پل‌دختر؛سد گاوشمار دلفان ووووو‌‌ووو؛تاریخ و هویت شهرستان چگنی چندین سال است که مصادره گردیده و برای بازگرداندن این هویت هیچ اصرار و یا تلاشی را نمی بینیم.

ادب؛ نجابت و فرهنگ اصیل مردمان دیار چگنی تا به حال اجازه ستیز و دفاع از داشته های خود را نداده است و همین باعث فراموش شدن نام چگنی در صنایع و دارایی های سرزمینی خود شده است.

جناب آقای دکتر بازگیر؛نماینده عالی حکومت اسلامی در شهرستان چگنی؛لطفا نگذارید ماها و خود شما مسئولان در برابر آیندگان مورد موآخذ قرار بگیریم و یک بار دیگر حوادث تلخ تاریخی این دیار را در ذهن ها زنده کنیم.

صنایع و منابع موجود در چگنی نه باعث توسعه شده اند و نه پیشرفت و در کنار این صنایع هم نرخ بیکاری و فقر و هم تخریب منابع طبیعی و اجتماعی بالا رفته است.

از نماینده عالی دولت در شهرستان چگنی انتظار می رود حال اینکه سهم جوانان و بومیان چگنی از این صنایع فقط زندان و بازداشتگاه می باشد حداقل سازوکاریی معرفی و ترسیم نمایند تا نام چگنی هم از روی این صنایع حذف نگردد تا احساسات عمومی جریحه دار نشود.

در راه رسیدن به توسعه نباید فرهنگ و ارزش ها را فدایی کنیم چرا که توسعه یک مسیر مشخص شده خطی و قطعی نیست که فرهنگ های بومی و محلی مانع رسیدن به آن شود.

فرماندار محترم شهرستان چگنی نباید اجازه در انزوا قرار گرفتن این شهرستان را بدهد.

چگنی تا کنون از هیچکدام از صنایع موجود در محدوده خود هیچ سودی نبرده است که هیچ ولو شروع و آغاز به کار کردن این صنایع باعث در انزوا قرار گرفتن نام این شهرستان گردیده است؛حوادت مجتمع کشت و صنعت بعلت حمله این مجموعه به ارزش ها و فرهنگ بومی مردم روستاهای همجوار بود.

جناب دکتر افشین بازگیر؛منطقی و پذیرفته نیست که تمام شر و گرفتاری های این صنایع متعلق به چگنی باشد اما مردمان این شهرستان در فرآیند دستیابی به منافع حداقلی از این صنایع کنار زده شوند.

چرا شرکت فولاد ازنا؛شرکت فولاد لرستان نامیده نمی شود؟

صنایع و منابع موجود در چگنی نه باعث توسعه شده اند و نه پیشرفت و در کنار این صنایع هم نرخ بیکاری و فقر و هم تخریب منابع طبیعی و اجتماعی بالا رفته است.

از نماینده عالی دولت در شهرستان چگنی انتظار می رود حال اینکه سهم جوانان و بومیان چگنی از این صنایع فقط زندان و بازداشتگاه می باشد حداقل سازوکاریی معرفی و ترسیم نمایند تا نام چگنی هم از روی این صنایع حذف نگردد تا احساسات عمومی بیش از این جریحه دار نشود.

مریم نادری/خبرنگار پایگاه خبری زاگرس کوهدشت در خرم آباد

  • برگزاری جلسه مشترک بین کمیته امام خمینی (ره) لرستان و اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان
  • بازدید میدانی مدیر کل دیوان محاسبات استان لرستان از مرکز پایش و کنترل مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان
  • دستگیری کلاهبردار ۲۰ میلیاردی اینترنتی در کوهدشت
  • برگزاری نشست تعاملی دانشگاه علوم پزشکی لرستان و سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام لرستان
  • گزارش+تصاویر/ایستگاه پایانی هفته ملی مهارت در مصلی الغدیر شهرستان خرم آباد