پیش‌بینی برداشت ۱۷۰ هزار تن ذرت علوفه‌ای و ۱۵ هزار تن ذرت دانه‌ای از مزارع سرپل‌ذهاب

رهاوردآنلاین- یکی از محصولات کشاورزی در شهرستان سرپل‌ذهاب “ذرت” است که به دو شکل علوفه‌ای و دانه‌ای کشت می‌شود و بسیاری از کشاورزان بخاطر صرفه‌جویی درمصرف آب و عملکرد بالا بصورت علوفه‌ای برداشت می‌کنند.

مدیر جهادکشاورزی سرپل‌ذهاب در گفت‌وگو با خبرنگار رهاوردآنلاین اظهارداشت: علت اینکه کشاورزان ما رغبت بیشتری به برداشت به شکل علوفه ای دارند عملکرد بالا، زودرسی و مصرف آب کمتراست.

ایرج بهرامی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۵۵۰۰ هکتار از اراضی زراعی شهرستان به کشت ذرت اختصاص یافت افزود: عمده ارقام ذرت کشت شده در شهرستان ۷۰۳_سیمون_BC_ سیمون ویژه_۷۰۴ می باشد.

وی افزود: تا کنون برداشت از ۳۰۰۰ هکتار انجام شده و پیش بینی می‌شود تا پایان برداشت بیش از ۱۷۰ هزار تن علوفه مرغوب به صورت مکانیزه برداشت شود.

وی بیان کرد: ذرت علوفه‌ای بعنوان یکی از محصولات اصلی در تاًمین نیاز علوفه‌ای واحد‌های دامی نقش مهمی دارد و این محصول از اهمیت خاصی برخوردار است این میزان علوفه علاوه بر تامین نیاز دامداری‌های شهرستان، به سایر شهرستان‌های استان و استان‌های همجوار عرضه می‌شود.

بهرامی اظهار کرد: برداشت ذرت علوفه‌ای از شهریور ماه آغاز و تا اواخر آبان‌ماه ادامه دارد و عملیات برداشت با ۲۰ دستگاه چاپر به منظور ذخیره سازی و تهیه سیلاژ در حال انجام است.

مدیر جهاد کشاورزی سرپل‌ذهاب بیان داشت: بخشی از مزارع ذرت به میزان تقريبي ۲۰۰۰ هکتار بصورت دانه ای برداشت شود و پیش بینی می شود بیش از ۱۵ هزار تن ذرت دانه ای نیز از مزارع شهرستان برداشت و تحویل کارخانه های ذرت خشک کنی شهرستان شود.

بهرامی افزود: ذرت در سرپل‌ذهاب بصورت کشت دوم انجام می‌شود و بلافاصله پس از برداشت کشت گندم و یا چغندرقند صورت می‌پذیرد.

  • ارسال : Farhadi
  • پیشنهاد فر نیوز
    خبر های مهم
    جدیدترین اخبار