علی اسدی، امروز(۱۸ مرداد) در نشستی خبری، با اشاره به مسئولیت این شرکت در تامین و انتقال انرژی برق سه استان کرمانشاه، کردستان و ایلام، اظهارکرد: تامین و انتقال انرژی برق به این سه استان در محدودهای به وسعت ۷۴۴ هزار کیلومتر مربع و برای جمعیتی بالغ بر ۳.۴ میلیون نفر انجام میگیرد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای غرب به وجود ۱۴ نیروگاه بزرگ برق در این منطقه اشاره و اظهار کرد: ظرفیت تولید برق در این منطقه بیش از میزان مصرف آن است، به گونهای که تنها نیمی از ۳۹۵۸ مگاوات برقی که در منطقه غرب تولید میشود را مصرف میکنیم.
وی با اشاره به ظرفیت ۳۹۵۸ مگاواتی تولید برق در این منطقه گفت: از مجموع این ظرفیت، ۲۲۲۱ مگاوات آن مربوط به استان کرمانشاه است.
وی از نیروگاه بیستون، زاگرس، دالاهو و اسلام آبادغرب به عنوان مهمترین نیروگاه های استان کرمانشاه نام برد و افزود: باتوجه به اینکه دولت برنامه حمایت از نیروگاه های تجدیدپذیر را در دستورکار قرار داده، لذا از ایجاد این نیروگاه ها حمایت کرده و با کسانی که نیروگاه های تجدید پذیر احداث کنند، قرارداد خرید تضمینی برق می بندیم.
اسدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو نیروگاه آبی در سنندج و سرپلذهاب داریم و یک نیروگاه خورشیدی هم در استان کردستان به ظرفیت ۱۳ مگاوات در مراحل آخر نصب و راه اندازی قرار دارد.
وی تاکید کرد: در استان کرمانشاه هم تاکنون برای احداث ۱۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی مجوز سرمایه گذاری صادر شده که البته باتوجه به سرمایه گذاری اولیهای که نیاز دارد، بانک ها باید حمایت های لازم را در این زمینه داشته باشند.
اسدی در ادامه تعداد کل مشترکین برق در این منطقه را یک میلیون و ۸۲۰ هزار مشترک اعلام کرد و گفت: ۸۲۵ هزار مشترک از این تعداد مربوط به استان کرمانشاه است که نیمی از کل مشترکین غرب کشور را شامل می شود.
وی گفت: علاوه بر مشترکین خانگی، کشاورزی و صنعتی، تعداد هم مشترک مانند کارخانجات سیمان، فولاد و پتروشیمی داریم که به آنها مشترکین سنگین گفته می شود.
اسدی یادآور شد: تعداد کل مشترکین سنگین در سه استان کرمانشاه، کردستان و ایلام ۲۱ مشترک است که از این تعداد یازده مشترک در کرمانشاه، سه مشترک در کردستان و هفت مشترک در ایلام قرار دارند.
وی به وضعیت برق رسانی به روستاهای استان هم اشاره کرد و گفت: در این سه استان جمعا ۴۹۰۱ روستای برق دار وجود دارد که ۲۵۵۷ مورد آن در استان کرمانشاه واقع شده و می توان گفت که روستای بدون برق نداریم، مگر اینکه چندخانواری و یا عشایر باشند که برای آنها پنل های سیار نصب کرده ایم.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای غرب در ادامه در خصوص وضعیت مصرف برق در این منطقه و استان کرمانشاه هم گفت: در حال حاضر ۲۹ درصد از برق مصرفی منطقه غرب در بخش صنعتی، ۱۵ درصد کشاورزی، ۱۵ درصد عمومی، ۳۲ درصد خانگی و ۹ درصد سایر است که این میزان در کرمانشاه در بخش صنعتی ۲۵ درصد، در بخش کشاورزی ۱۹ درصد، در بخش عمومی یازده درصد، در بخش خانگی ۳۶ درصد و در بخش سایر مصارف هم ۹ درصد است.
اسدی در ادامه با بیان اینکه از سال ۱۳۹۹ دچار یک ناترازی در تولید و مصرف برق در کشور شدیم که حاصل عملکردهای ۲۰ سال گذشته است، یادآور شد: در تابستان این سال، گاها روزی چندبار خاموشی هایی را در سطح بخشهای مختلف مانند بخش خانگی داشتیم، اما با مجموعهای از اقدامات انجام شده، تابستان سال گذشته و امسال توانستیم به بهترین حالت عبور کنیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای غرب با بیان اینکه در حال حاضر با پایداری ۱۰۰ درصدی برق در این منطقه روبرو هستیم، اعلام کرد: اگر چه در حال عبور از پیک بار فصل تابستان هستیم، با این وجود آمادگی خود را تا ۱۵ شهریور کماکان حفظ خواهیم کرد تا نوسانی در پایداری شبکه برق رخ ندهد.
وی در ادامه با تاکید براینکه باید مدیریت مصرف برق به یک فرهنگ تبدیل شود، عنوان کرد: خوشبختانه طی سال جاری مصرف برق در بخش خانگی در هر سه استان کرمانشاه، کردستان و ایلام رشدی نداشته که نشان از مدیریت مصرف برق دارد.
مدیرعامل برق منطقه ای غرب اعلام کرد: طی تابستان امسال از یک میلیون و ۸۲۰ هزار مشترک برق در سه استان غرب، ۶۳۷ هزار مشترک در مصرف برق صرفه جویی کرده و پاداش گرفتند که این تعداد در استان کرمانشاه حدود ۲۸۸ هزار مشترک بود.
وی در ادامه توصیه هایی هم برای کاهش مصرف برق به مردم داشت و گفت: گذاشتن کولرهای آبی روی دور کند، استفاده از کولرهای گازی استاندارد و گذاشتن آنها روی دمای ۲۴ درجه، استفاده از لامپهای کم مصرف و … از جمله راهکارهای کاهش مصرف برق است.
اسدی در پایان با بیان اینکه در تابستان امسال هیچ کدام از صنایع با خاموشی مواجه نشدند، افزود: هرچند که برای آنها برنامه زمانبندی مصرف برق اجرا و محدودیت هایی داشتند، اما در مجموع خاموشی رخ نداد.
انتهای پیام
نوشته ۶۳۷ هزار مشترک غرب کشور در مصرف برق صرفه جویی کردهاند اولین بار در افق کرمانشاه | ofoqkermanshah.ir. پدیدار شد.