معدوم سازی مواد غذایی فاسد در کرمانشاه
معدوم سازی مواد غذایی فاسد در کرمانشاه

از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی تاکنون هزار و ۷۱۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در استان کرمانشاه معدوم شده است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  با اشاره به اینکه از ابتدای طرح سلامت نوروزی(۲۵ اسفند)بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با  […]

از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی تاکنون هزار و ۷۱۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در استان کرمانشاه معدوم شده است.

معدوم سازی بیش از هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  با اشاره به اینکه از ابتدای طرح سلامت نوروزی(۲۵ اسفند)بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با  تشدید نظارت و کنترل‌های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، اقامتی و بین راهی نظارت‌های لازم بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی کرونا را  در دستور کار خود قرار دادند گفت: در این مدت ۷ هزار ۶۸۷ بازرسی از مراکز و اماکن سطح استان به عمل آمد.

دکتر شکیبا افزود:  دراین مدت ۲۵۰ واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۷۲ واحد نیز  پلمب شد.

 

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
فعالیت ۴۵ مرکز مشاوره در استان کرمانشاه