افزایش ۸ درصدی واحد‌های تولیدی و کارگاهی سلامت محور در
کرمانشاه
افزایش ۸ درصدی واحد‌های تولیدی و کارگاهی سلامت محور در
کرمانشاه

با وجود بیماری کرونا تعداد واحد‌های تولیدی و کارگاهی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در استان کرمانشاه امسال ۸ درصد افزایش یافته و اشتغال زایی ۷۷ نفر را به عنوان مسئول فنی به همراه داشته است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی […]

با وجود بیماری کرونا تعداد واحد‌های تولیدی و کارگاهی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در استان کرمانشاه امسال ۸ درصد افزایش یافته و اشتغال زایی ۷۷ نفر را به عنوان مسئول فنی به همراه داشته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلامافزایش ۸ درصدی واحد‌های تولیدی و کارگاهی سلامت محور در کرمانشاه این خبر گفت: در سال جاری ۲۷ پروانه بهره برداری جدید برای ۱۶ واحد تولیدی کارگاهی و ۱۱ واحد تولیدی کارخانه‌ای در استان صادر شده است.

دکتر شهریار مستوفی افزود: در این مدت ۱۰۶ پروانه ساخت محصولات مختلف غذایی، آّشامیدنی، آرایشی و بهداشتی صادر شده و ۴۹ نفر به عنوان مسئول فنی در واحد‌های تولیدی و کارگاهی مشغول به کار شده اند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در راستای ساماندهی شرکت‌های پخش آرایشی و بهداشتی نیز ۳۲ شرکت پخش آرایشی و بهداشتی موفق به گرفتن مجوز شده و ۲۸ نفر هم به عنوان مسئول فنی در این شرکت‌های پخش پروانه فعالیت دریافت کرده اند.

دکتر مستوفی یادآور شد: در سال جاری ۶۶ گواهی بهداشت صادرات جهت واحد‌های تولیدی استان با وزن ۱۳ هزار و ۷۸۴ تن مواد غذایی صادر شده که رقم بسیار قابل توجهی در خصوص صادرات محصولات غذایی استان است.

پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید
حادثه رانندگی در جاده رامشیر_بندرماهشهر، 1 کشته و 9 مصدوم بر جای گذاشت