تغذیه با شیر مادر سبب کاهش خطر ابتلای نوزاد به عفونت می شود

به گزارش افق کرمانشاه به نقل از ایرنا،«مسعود مظلومی» افزود: شیر مادر علاوه بر تغذیه نوزاد از او محافظت می‌کند و سرشار از ترکیب‌های زنده از جمله سلول‌های بنیادی، گلبول‌های سفید و باکتری‌های مفید است.

وی با اشاره به هفته جهانی شیر مادر از ۱۰ تا ۱۶ مردادماه جاری، ادامه داد: «نگاهی نو به شیردهی مادران شاغل در خانواده، محل کار و جامعه» شعار این هفته بود.

مدیرشبکه بهداشت و درمان محلات اظهار کرد: تغذیه با شیر مادر، زمینه‌ساز سلامت جامعه، توانمندسازی والدین و حق اساسی همه کودکان تا ۲ سالگی است.

وی توضیح داد: شیر مادر دارای سایر مؤلفه‌های فعال زیستی مانند آنتی بادی‌ها، آنزیم‌ها و هورمون‌ها است که همگی به مبارزه با عفونت، جلوگیری از بیماری و همچنین در رشد طبیعی نوزاد تاثیرگذار است.

مظلومی یادآور شد: اهمیت تغذیه طبیعی نوزادان به اندازه‌ای است که همه ساله هفته‌ای به‌ عنوان هفته جهانی و روز جهانی شیر مادر تعیین شده است.

نوشته تغذیه با شیر مادر سبب کاهش خطر ابتلای نوزاد به عفونت می شود اولین بار در افق کرمانشاه | ofoqkermanshah.ir. پدیدار شد.