سفر استاندار کرمانشاه چه دستاوردهایی برای جوانرود داشت؟

محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه عصر امروز (۲۰ آبان) در نشست شورای اداری جوانرود، با اشاره به حضور و همراهی مردم جوانرود در همه عرصه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم خدمت‌رسانی به این مردم با قوا ادامه پیدا کند.

وی افزود: با توجه به اینکه تامین آب شرب یکی از دغدغه‌های مردم این شهرستان است، لذا مقرر شد تا دهه مبارک فجر این مشکل حل شود. همچنین برنامه‌ریزی لازم برای بهره‌برداری هر چه سریعتر از تصفیه خانه فاضلاب این شهرستان انجام گرفته است.

استاندار کرمانشاه به مشکل کمبود فضای آموزشی در این شهرستان هم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر چند مدرسه نیمه کاره در این شهرستان وجود دارد که به عنوان هدیه به مردم شهرستان پنج میلیارد تومان اعتبار را برای تکمیل یکی از این مدارس با نام “کوثر” اختصاص می‌دهیم تا برای مهر سال آینده جذب دانش‌آموز داشته باشد.

نامدار حسینی فرماندار جوانرود نیز به برخی از مشکلات و مطالبات مردم این شهرستان اشاره و اظهار کرد: یکی از مشکلات این شهرستان مسئله تنش آبی و کمبود آب شرب است.

وی افزود: به علت رشد روز افزون جمعیت و کاهش آبدهی منابع تامین کننده آب، این شهرستان در حال حاضر حدود ۸۰ تا ۱۰۰ لیتر در ثانیه کمبود آب دارد.

فرماندار جوانرود تکمیل پروژه آبرسانی به شهر، احداث مخزن ذخیره آب شرب و حفر چاه‌های عمیق را از جمله راهکارهای برون رفت از این مشکل عنوان کرد.

وی در ادامه به عدم تکمیل پروژه تصفیه خانه شهر جوانرود هم اشاره کرد و گفت: این پروژه از مصوبات سفر رهبری به استان است که سال ۱۳۹۲ شروع شده و نیمه کاره مانده، لذا برای تکمیل آن به حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

حسینی به مشکل شهرک صنعتی جوانرود هم اشاره داشت و افزود: به دلیل عدم تامین آب این شهرک، سرمایه‌گذاران تمایلی برای سرمایه‌گذاری در آن ندارند.

وی یادآورشد: پروژه ۹ کیلومتری تعریض راه بیاشوش به جوانرود نیز تاکنون تنها ۲.۵ کیلومتر آن انجام شده و مابقی آن باقی مانده که امیدواریم سریع‌تر تکمیل شود.

فرماندار جوانرود از کمبود فضای آموزشی در این شهرستان هم خبر داد و گفت: جوانرود تنها شهرستانی در استان است که مدارس آن به صورت دو شیفته فعال است و به شدت با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه طبق نیازسنجی انجام شده حدود ۱۰۰ کلاس درس در قالب ۱۲ باب مدرسه می‌خواهیم، افزود: هم اکنون پنج مدرسه در این شهرستان حال ساخت است که به علت کمبود اعتبارات متوقف مانده است‌.

حسینی به پروژه نیمه کاره مجتمع الماس جوانرود هم اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی این پروژه سال ۱۳۸۸ با هدف ساماندهی غرفه‌ها و دستفروشان بازارچه در مساحت ۱۲ هزار متر مربع آغاز شد، اما به دلیل مشکلات پروژه با شهرداری نیمه تمام مانده است.

وی اظهار امیدواری کرد، هرچه زودتر این پروژه تعیین تکلیف شود.

فرماندار جوانرود در ادامه به قطب بودن شهرستان جوانرود در حوزه بهداشت و درمان در منطقه اورامانات اشاره داشت و گفت: نیازمند ارتقاء تجهیزات و امکانات این حوزه هستیم.

وی از وجود تعدادی پروژه نیمه کاره ورزشی در این شهرستان هم یاد کرد و گفت: سالن سقف کوتاه، پیست اسکیت، چهار زمین چمن مصنوعی و نیز تعویض و تعمیر کف پوش‌های سالن‌های ورزشی از جمله این پروژه‌ها هستند.

تامین آب شرب ۱۳ روستای شهرستان جوانرود، رفع تنش آبی شهر جوانرود، تکمیل تصفیه خانه شهر، تامین زمین مورد نیاز برای طرح نهضت ملی مسکن، تعریض جاده بیاشوش، رفع مشکل پروژه نیمه کاره مجتمع الماس، تکمیل مدارس نیمه تمام شهرستان، تامین آب شرب شهرک صنعتی، تکمیل پروژه‌های ورزشی، افتتاح خانه بهداشت، پایگاه سلامت و مرکز جامع از مهمترین مصوبات سفر یک روزه استاندار کرمانشاه به جوانرود بود که در نشست شورای اداری شهرستان به تصویب رسید.

شهرستان جوانرود ۷۵ هزار نفر جمعیت دارد که معادل ۳.۹ نفر جمعیت استان کرمانشاه است.

انتهای پیام

نوشته سفر استاندار کرمانشاه چه دستاوردهایی برای جوانرود داشت؟ اولین بار در پایگاه خبری تحلیلی افق کرمانشاه | ofoqkermanshah.ir. پدیدار شد.