به میزبانی کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه برگزار شد؛ افتتاحیه سلسله نشست‌های «شهر در آئینه دانایی» در کرمانشاه

آرزو افسری /خبرنگار باختر همایش بزرگ شهر و مدیریت شهری با عنوان «شهر در آینه دانایی» با حضور دکتر علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه و مدیران شهری و استادان دانشگاهها و خبرنگاران در سالن کتابخانه عمومی امیرکبیر کرمانشاه برگزار شد. این همایش در سالن اجتماعات کتابخانه عمومی امیرکبیر کرمانشاه به بررسی […]


آرزو افسری /خبرنگار باختر همایش بزرگ شهر و مدیریت شهری با عنوان «شهر در آینه دانایی» با حضور دکتر علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه و مدیران شهری و استادان دانشگاهها و خبرنگاران در سالن کتابخانه عمومی امیرکبیر کرمانشاه برگزار شد.
این همایش در سالن اجتماعات کتابخانه عمومی امیرکبیر کرمانشاه به بررسی مسائل شهر و مدیریت شهری با موضوعات اتاق (ارزیابی تاثیرات اجتماعی فرهنگی)و پیوست فرهنگی، شهرک های جدید و میزان توجه به تاثیرات اجتماعی معماری و طراحی آنها، شهر و کودک، فضاهای بی دفاع شهری، فراغت و تفریح در شهر، سالمندان در شهر، شهر و بانوان، زنان سرپرست خانوار، خدمات شهری، حاشیه نشینی، گردشگری و بسیاری مسائل دیگر پرداخته شد.
محمدامین بهرامی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، در این مراسم که به همت کتابخانه‌های عمومی و انجمن جامعه شناسی کرمانشاه و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه برگزار شد، از کرمانشاه به عنوان یک شهر مظلوم و ضعیف از حیث مدیریت شهری یاد کرد و افزود: همه در وضعیت کنونی شهر کرمانشاه از حیث مدیریت شهری مقصر هستیم و برای خارج کردن شهر از این وضعیت باید همه دستگاه‌های اجرایی و نهادها پای کار بیایند.
بهرامی با بیان اینکه توسعه در حوزه مدیریت شهری به کار جهادی نیاز دارد، ابراز امیدواری کرد برگزاری این سلسله نشست‌ها منجر به این شود یک گام در حوزه مدیریت شهری جلو برویم.
وی با بیان اینکه در سه ماهه گذشته جلسات شورای شهر کرمانشاه تشکیل نشده، گفت: این یعنی سه ماه است مسائل شهر کرمانشاه مورد رسیدگی قرار نگرفته و باید در مورد این‌ موضوع پیگیری و مطالبه‌گری شود.
بهرامی با بیان اینکه در طراحی شهرک‌های جدید باید پیوست اجتماعی و فرهنگی دیده شود، گفت: در تهیه طرح جامع شهری صرفا نباید ساخت و سازها دیده شوند و باید مسائل و ‌موضوعات اجتماعی و فرهنگی هم دیده شوند.
وی از انجمن جامعه شناسی و دیگر نهادهای اجتماعی خواست در مورد فضای کنونی مدیریت شهری کرمانشاه روشنگری کنند و برای بهبود این فضا راهکار ارائه بدهند.
قلی‌پور از اساتید برجسته جامعه شناسی کرمانشاه نیز در این نشست با تاکید بر اینکه مدیریت شهری باید به دنبال ایجاد نشاط اجتماعی باشد، گفت: مدیریت شهری باید در پی ارتقای کیفیت زندگی مردم باشد.
وی با بیان اینکه مدیریت شهری کرمانشاه بالا بردن کیفیت زندگی مردم را هدف نمی‌داند، گفت: برای بالا بردن کیفیت زندگی مردم باید نگاه بساز بفروشی از مدیریت شهری برداشته شود.
وی سپس با بیان اینکه کرمانشاه از نظر فضای پارکی ضعف‌های زیادی دارد، گفت: شهر کرمانشاه هیچ فضای بازی ندارد و از ۱۰ سال گذشته شهربازی در این شهر نداریم.
قلی‌پور با بیان اینکه در شهر کرمانشاه باید یادمان سازی مورد توجه قرار بگیرد، گفت: باید قهرمانان و هنرمندان و چهره‌های مطرح کرمانشاه در شهر معرفی شوند.
وی با بیان اینکه کلانشهر کرمانشاه ۳۴ محله حاشیه نشین دارد که یازده محله آن وضعیت حاد دارند، گفت: باید با ارائه برنامه‌های فرهنگی اجتماعی کیفیت زندگی در محلات حاشیه‌ای را بالا ببریم.
احمدی مدیر انجمن جامعه شناسی کرمانشاه نیز در این مراسم با بیان اینکه باید به سمت و سویی برویم که به مسائل ومشکلات شهر با دید علمی‌ترنگاه شود، ابراز امیدواری کرد برگزاری این سلسله نشست‌ها مسئولین را بیشتر متوجه شهر کرده و منجر به استفاده بیشتر آنها از نگاه جامعه‌شناسان در مدیریت شهری شود.

پیشنهاد فر نیوز
خبر های مهم
جدیدترین اخبار